Cinthya Dictator fogyásáról és magánéletéről beszélt: videó

fogyás párkapcsolat diploma Cinthya Dictator foglalkozás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator igencsak lefogyott az utóbbi időben, a közösségi médiában igyekszik őszintén kommunikálni hangulati változásait. Most magánéletéről vallott és azt is elárulta, mi a foglalkozása.

Azt mondja, vannak a fogyásánál fontosabb dolgok is, de azt is leszögezte Cinthya Dictator, hogy az utóbbi éveket párkapcsoaltban töltötte, ennek azonban néhány hónapja vége szakadt, ez nyomot hagy testén és hangulatvilágán is.

Arról is döntést hozott, hogy bár az utóbbi években rendszeresen nyilatkozott kapcsolatáról, ezután nem így cselekszik majd. A botrányhősnő rendszeresen tesz közzé képeket, videókat közösségi oldalán, többen megbotránkoznak extrém stílusán és alakján is.

De nemcsak erről, hanem arról is beszélt, mi valójában a foglalkozása. Nem, nem a botrányhősnő.

Fotográfia szakon diplomázott 3 évvel ezelőtt, most pedig média design szakon szerzi meg második diplomáját. "Egybéként meg egy végtelenül őszinte önkifejező lény vagyok" - mondta Cinthya Dictator.

Elítélték Morgan Freeman unokájának gyilkosáthttp://www.life.hu/sztarok/20180510-eliteltek-morgan-freeman-unokajanak-gyilkosat-edena-hines.htmlElítélték a férfit, aki 2015-ben megölte barátnőjét, Morgan Freeman gyönyörű mostohaunokáját. TV + Sztárok--Vágó István élő műsorban válaszolt Puzsér Róbertnek http://www.life.hu/sztarok/20180510-vago-istvan-elo-musorban-valaszolt-puzser-robertnek.htmlPuzsér Róbert Facebook-oldalán támadta Vágó Istvánt, amiért a felesleges lexikális tudás népszerűsítette éveken át. A Rádió1-ben a kritikus újra elmondta, hogy mi a baja a kvízkirállyal, de természetesen Vágó István sem maradt adós a válasszal. TV + Sztárok--Ilyen a magyar luxusanyukák élete: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-ilyen-a-magyar-luxusanyukak-elete-foto.htmlA magyar luxusanyukákért több tízezren rajonganak az Instagramon, ami nem is csoda: lélegzetelállító és irigylésre méltó az életük. TV + SztárokOrigoA tengerparton ejtőzik bikiniben Horváth Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-a-tengerparton-ejtozik-bikiniben-horvath-eva-foto.htmlHorváth Éva tengerparti fotót posztolt közösségi oldalára, elképesztően jól néz ki mintás bikinijében. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Nagyváradi Nelli, azaz ÉNB Karola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bikinire-vetkozott-nagyvaradi-nelli-azaz-enb-karola-foto.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nagyváradi Nelli. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher lánya, Gina Maria Schumacher nyilatkozott apjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-michael-schumacher-lanya-gina-maria-schumacher-nyilatkozott-apjarol.htmlMichael Schumacher lánya, Gina nem rejtőzik el a világ elől, többször is adott már interjút, ahogy most is. Természetesen az apjáról is beszélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.