Mindenkit meglepett: titokban házasodott meg a Halott Pénz énekese

Halott Pénz Járai Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban vette feleségül szerelmét Járai Márk, a Halott Pénz énekese.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Halott Pénz az ország egyik legnépszerűbb zenekara. Bizonyára lányok ezreinek törte össze most a szívét Járai Márk énekes, aki titokban megnősült. A zenész az Instagramon osztott meg egy képet a nagy napról.

stardust #tb : @pinewoodweddings

Mark Jarai (@markjarai) által megosztott bejegyzés,

Penélope Cruz megmutatta smink nélküli arcát, 44 évesen is csodáshttp://www.life.hu/sztarok/20180507-penelope-cruz-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-44-evesen-is-csodas.htmlMegmutatta smink nélküli arcát közösségi oldalán a 44 éves Penélope Cruz, és egyértelműen remek formában van. TV + Sztárok--Ezért nem harcolt Harry herceg Irakban a frontonhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-ezert-nem-harcolt-harry-herceg-irakban-a-fronton.htmlHarry herceg tíz évig szolgált katonaként, és majdnem frontszolgálatot is teljesített, de végül mégsem került sor arra, hogy a királyi sarj Irakban harcoljon. Kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Rita Ora elárulta, hogy tényleg vele csalta-e meg Jay-Z Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-rita-ora-elarulta-hogy-tenyleg-vele-csalta-e-meg-jay-z-beyoncet.htmlRita Ora megelégelte a pletykákat arról, hogy vele csalta meg Jay-Z Beyoncét, és elmondta, mi az igazság. TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázst villantott Nádai Anikó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-hatalmas-dekoltazst-villantott-nadai-aniko-foto.htmlNádai Anikó már forgatja az Anikó Show legújabb évadát, felvétel előtt pedig még gyorsan szelifzett egyet – persze úgy, hogy a dekoltázsa is jól látszódjon a képen. TV + SztárokOrigoÍgy ölelgeti 23 évvel fiatalabb barátnőjét Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20180507-igy-olelgeti-23-evvel-fiatalabb-baratnojet-leonardo-dicaprio.htmlLeonardo DiCaprio és 23 évvel fiatalabb barátnője egyre többször mutatkoznak együtt: nemrég az utcán enyelegve kapták őket lencsevégre. TV + Sztárok--Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő, Várkonyi András lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180507-elhunyt-varkonyi-andrea-szineszno-varkonyi-andras-lanya.htmlHosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves - tudatta közelményben az RTL Klub. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.