Megszavazták a Life.hu olvasói: Sebestyén Balázs párja a legcsinosabb

Debóra Katona Renáta Győrfi Pál Life.hu szavazás Cooky Erdei Zsolt Pápai Joci Sebestyén Balázs Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük melyik sztár barátnője a legszebb. Íme, az eredmény.

Természetesen az ízlések különböznek, és a szerencsés hírességek biztosan a saját szerelmüket látják a leggyönyörűbbnek, de a külső szemlélők, vagyis a Life.hu olvasóinak véleménye szerint van egy olyan feleség, aki kiemelkedik az összes többi közül. Meglepően egyhangú eredmény született ugyanis annak ellenére, hogy csaknem 9 ezer szavazat érkezett. Íme, az eredmény.

Sebestyén Balázs felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Az első helyen toronymagasan Sebestyén Balázs felesége, Viki végzett. A szavazás jelen állása szerint az emberek 62 százaléka szavazott a rádiós párjára. A második helyen holtverseny alakult ki, amennyiben csak a százalékokat vesszük figyelembe, ám a pontos számok alapján Győrfi Pál felesége, Adrienn egy hajszálnyival megnyerte az ezüstérmet, őt követi így Erdei Zsolt párja, Réka. 10 százalékkal a negyedik helyen Pápai Joci felesége, Anita végzett, az ötödik Cooky kedvese, Debóra lett. A sereghajtó pedig mindössze 2 százalékkal Berki Krisztián jelenlegi kedvese, Katona Renáta, vagyis Mazsi.

Berki Krisztián és Katona Renáta Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki
Íme, az eredmény Forrás: Life.hu
Keresztes Ildikót gyermekkorában szaunába zárta az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-keresztes-ildikot-gyermekkoraban-szaunaba-zarta-az-edesanyja-tornasz.htmlKeresztes Ildikó meglepő történetet mesélt el a kamerák előtt: bevallotta, hogy gyerekkorában édesanyja bezárta a szaunába, hogy így fogyjon, és ne legyen gond a mérlegelésnél a tornászverseny előtt. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián égő történetet osztott meg elhunyt édesapjáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-zambo-krisztian-ego-tortenetet-osztott-meg-elhunyt-edesapjarol-video.htmlZámbó Krisztián a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban osztott meg egy-két történetet édesapjáról, de átesett a ló túloldalára: kínos sztorit mesélt a Királyról. TV + SztárokOrigoA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-a-rendorseg-elutasitotta-berki-krisztian-beadvanyat-bauko-eva-ellen-zaklatas.htmlA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellen. A celeb zaklatással vádolta egykori kolléganőjét. TV + SztárokOrigoKínos jelenet A Tanár című sorozatban: Nagy Ervint leteperte egy diákjahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-kinos-jelenet-a-tanar-cimu-sorozatban-nagy-ervint-leteperte-egy-diakja.htmlKellemetlen helyzetbe került Nagy Ervin: egy fiatal lány leteperte őt, ráadásul rengetegen látták a történteket. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoZimány Linda fürdőruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-zimany-linda-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlZimány Lindának nem kell aggódnia a bikiniszezon miatt, az ő teste ugyanis kifogástalan. Meg is mutatta fürdőruhában az alakját, nagyon szexi! TV + SztárokOrigoMeztelenül kertészkedtek az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180504-meztelenul-kerteszkedtek-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-tagjai.html„Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek!" A kérdés, hogyan? A mirigyes fiúk ugyanis ezt is kicsit másképp gondolják. Május 5. a meztelen kertészkedés világnapja, ennek apropóján Kabai Laci, Papp Feri, Sipos Peti és Uszkó Laci felvették a harcot a kertjükben teljesen elburjánzott aljnövényzettel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.