Nánási Pál a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén Mici tejfakasztó bulijáról mesélt

Nánási Pál Ördög Nóra Vigyázat, szülővel vagyok! Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Nánási Pált és édesapját, mi történt Nánási Mici tejfakasztóján.
Verekedésbe keveredett Oláh Ibolya, a Vigyázat, szülővel vagyok műsorban mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-verekedesbe-keveredett-olah-ibolya-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-meseltek-el.htmlAz énekesnő egy gyerekkori sztorit elevenített fel a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában, aminek sajnos Anyácska itta meg a levét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAnyácska őszintén vallott Oláh Ibolyáról: "Szeretni való felnőtt lett belőle"http://www.life.hu/sztarok/20180430-anyacska-oszinten-vallott-olah-ibolyarol-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVigyázat, szülővel vagyok! címen megújult formában tér vissza TV2 sikerműsora. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosok ismét Ördög Nóra útmutatásával versenghetnek az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd.TV + Sztárok--Pártos Csilla kifakadt: állítja, butaságot követett el, amikor aláírta a papírokathttp://www.life.hu/sztarok/20180430-partos-csilla-kifakadt-allitja-butasagot-kovetett-el-amikor-alairta-a-papirokat.htmlPártos Csilla hosszú idő után úgy döntött, elmondja, mit érezt Pécsi Ildikóval és a perükkel kapcsolatban. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Tóth Andi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-a-nagy-duetttoth-andi-dekoltazst-villantott.htmlKét keréken repesztett és rockerfarkasként támadt a Steppenwolf slágerével Tóth Andi és Rippel Feri. A duettpár 30 pontot gyűjtött be a zsűritől. Gyanítható, hogy az énekesnő dekoltázsa sokak figyelmét elterelte a produkcióróül. TV + SztárokOrigoÉhezés elleni alapítvány javára adakozott halála előtt Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180430-ehezes-elleni-alapitvany-javara-adakozott-halala-elott-avicii-dj.htmlAz április 20-án elhunyt Avicii a családja közleménye szerint öngyilkos lehetett. Most kiderült, hogy mit tett nem sokkal a halála előtt: megható.TV + Sztárok--Indul az Vigyázat, szülővel vagyok! a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-indul-az-vigyazat-szulovel-vagyok-ordog-nora-vezeti-a-musort.htmlHétfőn megújult formában, Vigyázat, szülővel vagyok! címen tér vissza Ördög Nóra műsora a TV2-re. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.