Avicii törött üveggel követett el öngyilkosságot

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter -
öngyilkos dj öngyilkosság Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vizsgálatok kiderítették, hogy Avicii öngyilkos lett, most pedig már azt is lehet tudni, miként végzett magával a világsztár. 

A TMZ információi szerint Avicii törött üveggel követett el öngyilkosságot. Úgy tudni, összetört egy borosüveget, és annak egyik üvegszilánkjával felvágta az ereit. A vizsgálatok vágásokat mutattak ki a világhírű zenész karján és nyakán, ezek miatt vérezhetett el.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Soha nem látott aktképek kerültek elő Nánási Pálrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501--soha-nem-latott-aktkepek-kerultek-elo-nanasi-palrol-vigyazat-szulovel-vagyok.htmlÖrdög Nóra bevallotta, ő már látta férje aktképeit, de senkit sem szeretett volna megfosztani az élménytől, így mindenkinek megmutatta azokat. TV + Sztárok--Nánási Pál a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén Mici tejfakasztó bulijáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180501-nanasi-pal-a-vigyazat-szulovel-vagyok-felvetelen-mici-tejfakaszto-bulijarol-meselt.htmlStohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Nánási Pált és édesapját, mi történt Nánási Mici tejfakasztóján. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerint a legfontosabb az életben a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gaspar-gyozo-gyozike-szerint-a-legfontosabb-az-eletben-a-csalad.htmlA családi élet és gyermeknevelés fontosságáról posztolt Gáspár Győző. Úgy véli, ezekre nem készíti fel az élet rendesen az embert. TV + SztárokOrigoAnyácska őszintén vallott Oláh Ibolyáról: "Szeretni való felnőtt lett belőle"http://www.life.hu/sztarok/20180430-anyacska-oszinten-vallott-olah-ibolyarol-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVigyázat, szülővel vagyok! címen megújult formában tér vissza TV2 sikerműsora. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosok ismét Ördög Nóra útmutatásával versenghetnek az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd.TV + Sztárok--Éhezés elleni alapítvány javára adakozott halála előtt Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180430-ehezes-elleni-alapitvany-javara-adakozott-halala-elott-avicii-dj.htmlAz április 20-án elhunyt Avicii a családja közleménye szerint öngyilkos lehetett. Most kiderült, hogy mit tett nem sokkal a halála előtt: megható.TV + Sztárok--Tibi atya posztot írt Pintér Tiborról: elmondta kendőzetlenül a véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-tibi-atya-posztot-irt-pinter-tiborrol-elmondta-kendozetlenul-a-velemenyet.htmlA Facebookon és blogjában írta le kíméletlen véleményét Tibi atya a minap a Hot! magazinban pucérkodó Pintér Tiborról. A bejegyzésben szót ejt a színész és Tóth Andi dzsungelbeli "kapcsolatáról" is... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.