Véres filmjelenetben szerepel Csősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben sztárja

Forrás: Facebook/Csősz Boglárka -
összeverte film Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Boglárka éppen új filmjét forgatja, amiben egy olyan nőt játszik, akit megvernek, meglőnek... erről mesélt a Luxusfeleség.

A Lány az erdőből című amerikai–olasz–magyar koprodukcióban kapott főszerepet Bogi, akit nem kímélt a rendező. Hidegben, esőben kellett véresen a földön csúsznia, majd a földet markolásznia.

Csősz Bogi Forrás: Facebook/Csősz Boglárka

"Nagyon hidegben forgattunk, ráadásul végig esett rám az eső, de voltak már ennél nehezebb napjaink is. Másfél órába telt, míg elkészült. Rendesen kitett magáért a sminkes, csak aztán végig kellett csúsznom-másznom a földön és kaparnom a talajon a fű közt, és itt-ott az is nyomot hagyott rajtam. A szoknyámon van egy nagy vérfolt, mert menekülés közben eltalálnak egy nyílvesszővel, amit aztán kitörök a lábamból. Színészileg izgalmas feladat." - mesélte lelkesen Bogi, a fotókat ITT nézhetitek meg.

Bocsánatot kért a Viszkis Hódi Pamelától, amiért tévesen ítélte meghttp://www.life.hu/sztarok/20180423-ambrus-attila-bocsanatot-kert-hodi-pamelatol.htmlAmbrus Attila Berki Krisztiánnal töltött ázsiai útja alatt sokat hallott a showman kapcsolatáról, ami alapján igen komolyan bírálta közös könyvükben Hódi Pamelát. A fiatal anyuka közösségi oldalán vágott vissza, a Viszkis pedig bocsánatot kért.TV + Sztárok--Pumped Gabo és Marcellina esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180422-pumped-gabo-es-marcellina-esett-ki-a-nagy-duettbol-elsokent.html Megvannak A Nagy Duett első kiesői. Már az előzőadásban sem arattak nagy sikert, most azonban távozniuk kellett. TV + Sztárok--Bikinis fotójával vágott vissza kritikusainak Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180422-bikinis-fotojaval-vagott-vissza-kritikusainak-rubint-reka-az-instagramon.htmlA háromgyerekes híresség megmutatta, hogyan fest a teste közel 40 évesen bikiniben. TV + Sztárok--Bocsánatot kért a Viszkis Hódi Pamelától, amiért tévesen ítélte meghttp://www.life.hu/sztarok/20180423-ambrus-attila-bocsanatot-kert-hodi-pamelatol.htmlAmbrus Attila Berki Krisztiánnal töltött ázsiai útja alatt sokat hallott a showman kapcsolatáról, ami alapján igen komolyan bírálta közös könyvükben Hódi Pamelát. A fiatal anyuka közösségi oldalán vágott vissza, a Viszkis pedig bocsánatot kért.TV + Sztárok--Elment Rózsa György hangja: veszélyben a A Nagy Duett -fellépés?http://www.life.hu/sztarok/20180422-elment-rozsa-gyorgy-hangja-veszelyben-a-a-nagy-duett-fellepes-csobot-adel-megszolalt.htmlCsobot Adél Rózsa György A Nagy Duett-beli párja elárulta, hogy duettpartnere egy légkondi miatt berekedt, ezért nem is nagyon tud beszélni. TV + SztárokOrigoRégi fotóval kedveskedtek II. Erzsébet királynőnek 92. születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-regi-fotoval-kedveskedtek-ii-erzsebet-kiralynonek-92-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA mai napon 92 éves lett II. Erzsébet királynő, és ebből az alkalomból a királyi család hivatalos közösségi oldala egy régi fotóval kedveskedett a számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.