Liptai Claudia lenge ruhában élvezi a napsütést, a kertjéből posztolt

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
tavasz napsütés Liptai Claudia kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia sem bír a lakásban maradni a gyönyörű napsütéses időben. Lenge ruhában szaladt ki a kertbe, a pillanatot pedig követőivel is megosztotta.

"Semmi különös csak kilibbentem a kertbe szőlőt csipegetni" - írta közösségi oldalára feltöltött fotójához Liptai Claudia, aki lenge fekete ruhában szaladt ki a kertbe. Láthatóan élvezi, hogy végre megérkezett a tavasz.

Semmi különös csak kilibbentem a kertbe szőlőt csipegetni. #spanyolnepviseletben #koranerikaziden

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Tíz éve hunyt el Antal Imre: nehezek voltak számára az utolsó évekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-tiz-eve-hunyt-el-antal-imre-nehezek-voltak-szamara-az-utolso-evek.htmlTíz éve már, hogy Antal Imre távozott az élők sorából. A művész életének utolsó időszakai nagyon nehezek voltak, betegsége miatt sokan kihasználták: még ki is rabolták a színművészt. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné rajongói már a kórháznál gyülekeznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-katalin-hercegne-rajongoi-mar-a-korhaznal-gyulekeznek-baba.htmlAz egész világ izgalommal várja Katalin hercegné harmadik babájának világra jöttét. A legeltökéltebb rajongók már le is telepedtek a kórház elé. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Ambrus Attila könyvükben tálalnak ki Ázsia Expresszes versenytársaikrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-berki-krisztian-es-ambrus-attila-konyvukben-gyalazzak-azsia-expresszes-versenytarsaikat.htmlMegjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült. TV + SztárokOrigoAvicii halála megrendítette a zenészvilágot, barátai búcsúznak tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-avicii-halala-megrenditette-a-zeneszvilagot-baratai-bucsuznak-tole.htmlA fél világot döbbentette meg a hír, amikor pénteken érkezett a hír: a 28 éves Avicii-t holtan találták. Zenésztársai megrendülve búcsúznak tőle közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--Pártos Csilla kevesebb gyermektartást fog kapni: leszállították az összegethttp://www.life.hu/sztarok/20180421-partos-csilla-kevesebb-gyermektartast-fog-kapni-leszallitottak-az-osszeget.htmlNem örülhet Pártos Csilla, ugyanis újabb kedvezőtlen ítélet született ellene: leszállították a volt férjére kiszabott gyermektartás összegét. TV + SztárokOrigoAlpári stílusban elemezték Tóth Andi szexuális életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-alpari-stilusban-elemeztek-toth-andi-szexualis-eletet-kommentek.htmlTóth Andi fiatal kora ellenére is jól tűri a közösségi oldalára érkező negatív kommenteket. Ha kell, néha még csattanós választ is ad a rosszindulatú hozzászólásokra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.