Katalin hercegné rajongói már a kórháznál gyülekeznek

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
baba szülés rajongók Katalin hercegné Vilmos herceg kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ izgalommal várja Katalin hercegné harmadik babájának világra jöttét. A legeltökéltebb rajongók már le is telepedtek a kórház elé.

Április 23-ra van kiírva Katalin hercegné, de a kórház környékén már napok óta készültség van. Felállították a kordonokat a sajtósoknak és úgy tűnik, már a legelszántabb rajongók is megérkeztek. Nekik nem számít az sem, ha esetleg napokat kell ott tölteniük, alig várják a történelmi pillanatot, hogy megpillanthassák a kórház ajtaján kilépő Katalin hercegnét gyermekével a karjában.

Avicii halála megrendítette a zenészvilágot, barátai búcsúznak tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-avicii-halala-megrenditette-a-zeneszvilagot-baratai-bucsuznak-tole.htmlA fél világot döbbentette meg a hír, amikor pénteken érkezett a hír: a 28 éves Avicii-t holtan találták. Zenésztársai megrendülve búcsúznak tőle közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--Pártos Csilla kevesebb gyermektartást fog kapni: leszállították az összegethttp://www.life.hu/sztarok/20180421-partos-csilla-kevesebb-gyermektartast-fog-kapni-leszallitottak-az-osszeget.htmlNem örülhet Pártos Csilla, ugyanis újabb kedvezőtlen ítélet született ellene: leszállították a volt férjére kiszabott gyermektartás összegét. TV + SztárokOrigoAlpári stílusban elemezték Tóth Andi szexuális életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-alpari-stilusban-elemeztek-toth-andi-szexualis-eletet-kommentek.htmlTóth Andi fiatal kora ellenére is jól tűri a közösségi oldalára érkező negatív kommenteket. Ha kell, néha még csattanós választ is ad a rosszindulatú hozzászólásokra. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás elárulta, oltár elé állna-e még egyszer http://www.life.hu/sztarok/20180421-zsidro-tamas-elarulta-oltar-ele-allna-e-meg-egyszer.htmlZsidró Tamás egy lehetséges esküvőről nyilatkozott a #Bochkor vasárnapi adásában, elárulta, oltár elé állna-e még egyszer. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--28 éves korában meghalt Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180420-28-eves-koraban-meghalt-avicii.html28 éves korában meghalt Avicii, azaz Tim Bergling. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je mindössze 28 évet élt. Péntek délután találtak meg a holttestét Omán fővárosában, Maszkatban - írja a TMZ. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.