Kayla Jenkins beauty vlogger ürüléket és koszt hagyott maga után bérlakásában

kosz bérlakás Kayla Jenkins mocsok ürülék vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állati ürülék, sminklemosó kendők és kosz maradt a hatalmas követőtáborral rendelkező beauty vlogger, Kyala Jenkins, azaz Okaylaaa bérlakásában. Nagy összegű lakbérrel is tartozik egykori főbérlőinek, akik kameráknak mutatták meg: hogyan fest a lakás a vlogger távozása után.

Kayla Jenkins beauty vloggernek Instagram-oldalánnak már 104 ezer követője van, a Metro pedig legutóbb arról cikkezett, milyen koszt és bűzt hagyott maga után a vlogger egykori bérlakásában.

Everyone’s funny when they’re holding a camera - Use my code OKAYLAAA for ££ off @bluebella Lingerie ✨

OKAYLAAA (@okaylaaa) által megosztott bejegyzés,

Állítólag a főbérlők, Paul és Paula Hopwood nem engedélyezték a lakásban az állattartás, ennek ellenére Kayla-nak és lakótársának volt öt kutyája, négy macskája, két papagája, két tengerimalaca és három nyula. Ennek köszönhető, hogy a főbérlők állatok tartására használt ketrecet, vizeletet és ürüléket is találtak a laksában. Azt mondják, hogy az iszonyatos bűz mellett több ezer fontos kár keletkezett a lakásban.

Ha ez nem lenne elég, a lakbérrel is tartoznak, ami nem kisebb össze, mint 9500 font, azaz több mint 3,3 millió forint. Menedzserei azt mondják, a lány már törleszteni kezdte az adósság rá eső részét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.