Kiderül, VV Fanni holttestét találták-e meg a Fertő tóban

Forrás: -- -
gyilkosság holttest Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő tóban az osztrák oldalon, később a fej is előkerült. Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben. 

A Lokál arról ír, hogy előkerültek a Fertő tóban talált torzóhoz tartozó végtagok is, így hamarosan kiderülhet, a novemberben eltűnt VV Fanni holttestét találták-e meg, a lány combján és karján ugyanis beazonosításra alkalmas tetoválások voltak.

Forrás: --

"Ügyfelem kész arra, hogy Ausztriába utazzon azonosítani a lánya holtestét. Igaz, az információk szerint a Fertő tónál talált holttest erősen roncsolt, Fanni édesanyja mindenkinél jobban ismerte lányát és ismertetőjeleit" - mondta a lapnak az anya ügyvédje.

A holttest megcsonkításához és eltüntetéséhez eszközökre, megfelelő helyszínre, valamint komoly fizikai erőre volt szükség, nem beszélve a pszichés terhelésről. Ezt aligha tudta volna összehozni a büntetlen előéletű gyanúsított, B. László, ha nem kap valamilyen segítséget - nyilatkozta egy nyomozó a lapnak. Hozzátette, ezért gondolják többen is azt, hogy egy osztrák állampolgár vagy esetleg egy Ausztriában élő magyar segített neki, amennyiben valóban Fanni ügyéről van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.