Hódi Pamela újra szerelmes: boldogságáról vallott

Forrás: TV2 -
Hódi Pamela párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián tavaly szeptemberben szakítottak. Berki Krisztián már megtalálta a nagy őt, és úgy tűnik, hogy most Pamela életébe is beköszöntött a szerelem.

Pár hete a Mokkában jött szóba először, hogy Pamela már nincs egyedül: Istenes Lászlónak tűnt fel, hogy a modell bolog, és felszabadult. Nem sokkal később a Bors olvasóriportere látta Pamelát egy koncerten egy fiatal, sármos férfi oldalán, de akkor még nem akart nyilatkozni.

Hódi Pamela újra szerelmes Forrás: TV2


Pár nappal ezelőtt aztán a közösségi oldalán osztott meg egy képet: saját lábai egy férfiéval fonódtak össze, ugyanolyan tornacipőben. Berki exe a Borsnak mindössze ennyit mondott új kapcsolatáról:
"A boldogságunk egy kincs, ami csak a miénk!"

Hódi Pamela titokzatos fotója Forrás: Instagram/Hódi Pamela

A Nagy Duett: élő adásban dobat le ruháit Marcellina és Puped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20180415-a-nagy-duett-elo-adasban-dobat-le-ruhait-marcellina-es-puped-gabo.htmlVasárnap este elstartolt A Nagy Duett új évada. Érdekes párosok produkcióin röhöghetjük könnyesre magukat minden héten, és a vicces előadások mellett már most, az első adásban is akadtak forró pillanatok. TV + SztárokOrigoBoros Lajos: "Még két évem van"http://www.life.hu/sztarok/20180415-boros-lajos-meg-ket-evem-van.htmlBoros Lajos megdöbbentő dolgot mondott az Esti Frizbiben az anyagi helyzetéről Hajdú Péternek.TV + Sztárok--Elszabadultak Beyoncé mellei: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-beyonce-nem-figyelt-elegge-a-melleire-ki-is-ugrottak-a-ruhabol.htmlAz énekesnő annyira pörgött az egyik koncertjén, hogy alig tudta kordában tartani a melleit. TV + SztárokOrigoMegszólalt a szemtanú, aki ott volt Berki Krisztián és Baukó Éva vitájánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-megszolalt-a-szemtanu-aki-ott-volt-berki-krisztian-es-bauko-eva-vitajanal.htmlA FEM3 Café egyik adása közben veszett össze Baukó Éva és műsorvezető-társa, Berki Krisztián. A hölgy, aki vendég volt a műsorban akkor, elmondta, hogya érezte magát ebben a kellemetlen szituációban. TV + SztárokOrigoApró sortban és extrán kivágott felsőben fesztiválozik Vajna Timi a Coachellánhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-apro-sortban-es-extran-kivagott-felsoben-fesztivalozik-vajna-timi-a-coachellan.htmlÁprilis 13-án keződött a Coachella fesztivál a Colorado-sivatagban, ahonnan természetesen Vajna Timi sem hiányozhat.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180415-cinthya-dictator-sovanyabb-mint-valaha.htmlÖrömhírről számolt be Cinthya Dictator: nagy küzdelmek árán sikerült leadni a szakdolgozatát. Fotót is posztolt, kezében a művel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.