Gáspár Győzőt felmentette a rendőrség, de a Romantic összes fellépését visszamondták

Gáspár Győző rendőrség koncert NAV Romantic Győzike botrány felmentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Gáspár Győző, bár most kissé fellélegezhet: bűncselekmény hiányában felmentette a rendőrség a NAV-os feljelentés ügyében. Ennek örülhet, ám a Romantic összes nyári fellépését korábban lemondták a koncertek szervezői. 

"Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített. Van igazság a földön, soha nem sértettem meg senkit" - mondta Gáspár Győző a Blikknek. Néhány hónappal ezelőtt jelentette fel a Romantic együttes frontemberét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik osztályvezetője rágalmazásért, miután Győzike több rádiós műsorban nyíltan bírálta tevékenységét. Most azonban fellélegezhet, bűncselekmény hiányában felmentették.

Győzikét felmentették, de nem nyugodhat meg Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Teljesen nem lehet nyugodt, hiszen - mint mondta - az ellene zajló hadjárat tönkretette az életét. "Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak. Ez már nemcsak engem érint nagyon rosszul, hanem Zsuzsit és Katinkát is" - fogalmazott Győzike, aki ellen adócsalás gyanúja miatt továbbra is nyomozás folyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.