A britek kiakadtak Kamillára: nem akarják, hogy királyné legyen

Forrás: AFP/Marty Melville -
királyné királyi család Kiakadt II. Erzsébet brit királynő uralkodó Camilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hogy Kamilla hercegné már javában készül arra, hogy királyné legyen. A britek azonban nem nagyon örülnek ennek.

Egy testbeszéd szakértő kielemezte Kamilla viselkedését hivatalos ausztráliai körútja alatt és arra a következtetésre jutott, hogy a hercegné igyekszik mindenben lemásolni II. Erzsébet gesztusait annak érekében, hogy megnyerje magának az alattvalókat. Hiába igyekszik azonban, a britek továbbra is elutasítóak vele.

A DailyStar néhány Facebook hozzászólást emelt ki, amelyek mind-mind arról árulkodnak, nem szeretnék, ha a jövőben királyné válna Camillából.

Felejtsd el, alkalmatlan vagy arra, hogy királyné legyél!" – üzent Kamillának az egyik felhasználó.

Nem hinném, hogy bárki képes lenne elfogadni azt a tényt, hogy ő egyszer királyné lesz" – írta egy másik ember.

Tehet bármit, a britek nem fognak királynéként tekinteni rá" – tette hozzá egy újabb hozzászóló.

A britek nem túl lelkesek, ha arra gondolnak, Camilla lesz a királynéjuk Forrás: AFP/Marty Melville

Van, aki ennél is tovább ment és közölte, II. Erzsébet halála után Vilmos hercegnek kell uralkodnia és nem Károlynak.

Ha Kamilla királyné lesz, akkor egész életemben bankkártyával fogok fizetni, nem hordok magamnál pénzt, mert nem akarom azon is az ő arcát látni." – fogalmazta meg egy nem túl lelkes hozzászóló.

A Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-nagy-duett-rozsa-gyorgy-kulonleges-dolgot-kert-csobot-adeltol.htmlCsobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi: "A fesztiválszezonban lehet nem ugrálok majd annyit"http://www.life.hu/sztarok/20180416-kollanyi-zsuzsi-a-fesztivalszezonban-lehet-nem-ugralok-majd-annyit.htmlVasárnap este A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár. Most a Life.hu riporterének mesélt arról, hogy hogyan érzi magát, és láthatjuk-e a színpadon a fesztiválszezonban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHódi Pamela újra szerelmes: boldogságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hodi-pamela-ujra-szerelmes-boldogsagarol-vallott.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián tavaly szeptemberben szakítottak. Berki Krisztián már megtalálta a nagy őt, és úgy tűnik, hogy most Pamela életébe is beköszöntött a szerelem.TV + Sztárok--Boros Lajos: "Még két évem van"http://www.life.hu/sztarok/20180415-boros-lajos-meg-ket-evem-van.htmlBoros Lajos megdöbbentő dolgot mondott az Esti Frizbiben az anyagi helyzetéről Hajdú Péternek.TV + Sztárok--Elszabadultak Beyoncé mellei: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-beyonce-nem-figyelt-elegge-a-melleire-ki-is-ugrottak-a-ruhabol.htmlAz énekesnő annyira pörgött az egyik koncertjén, hogy alig tudta kordában tartani a melleit. TV + SztárokOrigoFérje halála után újra babát vár a Született feleségek sztárja, Tiffany Thorntonhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-ferje-halala-utan-babat-var-a-szuletett-felesegek-sztarja-tiffany-thornton.htmlTiffany Thornton, a Született feleségek és a Narancsvidék színésznője harmadik gyermekét várja. Egy édes fotóval tudatta rajongóival a jó hírt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.