Boros Lajos: "Még két évem van"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
pénz anyagi helyzet tartalék Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos megdöbbentő dolgot mondott az Esti Frizbiben az anyagi helyzetéről Hajdú Péternek.

Boros Lajos Hajdú Péterrel beszélgetett az Esti Frizbiben. A rádiós az anyagi helyzetéről is beszélt, elmondta, hogy luxus számára étterembe menni, és a félretett pénze már csak két évre elég.

"Mennyi ideig vannak még tartalékaid?" - tette fel a kérdést Hajdú. Mire Boros ezt válaszolta: "Azt hiszem, hogy még két évem van."

Elszabadultak Beyoncé mellei: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-beyonce-nem-figyelt-elegge-a-melleire-ki-is-ugrottak-a-ruhabol.htmlAz énekesnő annyira pörgött az egyik koncertjén, hogy alig tudta kordában tartani a melleit. TV + SztárokOrigoAntal Imre barátja, Jenei József teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180415-antal-imre-baratja-jenei-jozsef-teljesen-elszegenyedett.htmlSzerény körülmények között, balatoni nyaralójában éli mindennapjait Antal Imre legjobb barátja, Jenei József. TV + SztárokOrigoFérje halála után újra babát vár a Született feleségek sztárja, Tiffany Thorntonhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-ferje-halala-utan-babat-var-a-szuletett-felesegek-sztarja-tiffany-thornton.htmlTiffany Thornton, a Született feleségek és a Narancsvidék színésznője harmadik gyermekét várja. Egy édes fotóval tudatta rajongóival a jó hírt. TV + Sztárok--Terhes lehet Emily Ratajkowski: rejtélyes fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180415-terhes-lehet-emily-ratajkowski-rejtelyes-fotot-posztolt.htmlVárandós lehet Emily Ratajkowski, legalábbis erre következtetnek a rajongók kedvencük legfrissebb fotójából. TV + SztárokOrigoFeleségül veszi 35 éves barátnőjét, Alejandra Silvát Richard Gerehttp://www.life.hu/sztarok/20180415-felesegul-veszi-35-eves-baratnojet-alejandra-silvat-richard-gere.htmlÚjra bekötik Hollywood egykori szívtiprójának fejét: Richard Gere a következő hónapban feleségül veszi 35 esztendős barátnőjét, Alejandro Silvát. TV + Sztárok--Megszólalt a szemtanú, aki ott volt Berki Krisztián és Baukó Éva vitájánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-megszolalt-a-szemtanu-aki-ott-volt-berki-krisztian-es-bauko-eva-vitajanal.htmlA FEM3 Café egyik adása közben veszett össze Baukó Éva és műsorvezető-társa, Berki Krisztián. A hölgy, aki vendég volt a műsorban akkor, elmondta, hogya érezte magát ebben a kellemetlen szituációban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.