Antal Imre barátja, Jenei József teljesen elszegényedett

Forrás: Máté Krisztián -
elszegényedés évforduló Jenei József temető Antal Imre Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerény körülmények között, balatoni nyaralójában éli mindennapjait Antal Imre legjobb barátja, Jenei József.

Immár 10 éve, hogy elhunyt Antal Imre, de azóta sem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá egykori barátja, Jenei József. A most 75 éves férfi még otthonát is megosztotta a műsorvezetővel egészen addig, míg Hospice-házba nem került rákos megbetegedése miatt.

Azóta nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, meg kellett válnia szentendrei házától és jelenleg balatoni nyaralójában él szegényes körülmények között.

Az előbb a rózsákat metszettem, és közben „hallottam", ahogy mondogatja, hogyan csináljam. Állandóan frocliztuk egymást, de hiányzik nagyon. Annyi pénzem nincs, hogy a vasárnapi évfordulón felutazzak a Farkasréti temetőbe, de már szombaton gyertyát gyújtok Imruskáért" – mesélte Jenei József a Blikknek.

Antal Imre egykori barátja igen szerény körülmények között él Forrás: Máté Krisztián

Antal Imre személyes tárgyait végül elárverezték, ami sokáig nagyon fájt barátjának. Mára azonban beletörődött abba, ami történt.

Ma sem tudom elnézni annak az ügyvédnek, aki a lakást megkaparintotta, hogy Imruskát így kiforgatta. Dúltam-fúltam, amikor a fülembe jutott, hogy a jegyzetfüzetét 300 ezer forintért árulta, hiszen rám hagyta mindenét. Fáj, hogy a hagyatékából egy töltőtollat sem kaptam, de már nem érdekel. Csak a szándék számít. Hogy kifejezte irántam az őszinte szeretetét."

Az egykori versenytárs Schumacher állapotáról: "Tragikus dolog ez"http://www.life.hu/sztarok/20180415-az-egykori-versenytars-schumacher-allapotarol-tragikus-dolog-ez.htmlTovábbra sem tudni semmi konkrétat Michael Schumacher állapotáról, családja a pilóta 2013-as síbalesete óta hallgat. Barátok, egykori kollégák nyilatkoznak néha, és utalnak arra, hogy éppen van, vagy nincs remény a felépülésre. Most is ez történt, Schumi egykori Formula-3-as riválisa, Michael Bartels szólalt meg. TV + Sztárok--Bikinis testet villantott Demcsák Zsuzsa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-bikinis-testet-villantott-demcsak-zsuzsa-foto.htmlDemcsák Zsuzsa elutazott: Dubaiban nyaral.TV + SztárokOrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSmink nélküli fotót posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-smink-nelkuli-foton-liptai-claudia-45-eves-a-pataki-cukraszda.htmlOrigoCáfolja szakításuk hírét Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-cafolja-friderikaval-valo-szakitasuk-hiret-pinter-tibor.htmlNemrégiben felmerült a hír, hogy Pintér Tibor és fiatal párja, Friderika szakítottak. A lány már napokkal ezelőtt cáfolta a hírt, most pedig a színész is megszólalt, TV + SztárokOrigoÍgy készül A Nagy Duettre Erdélyi Tímea és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-igy-keszul-az-elso-a-nagy-duettre-erdelyi-timea-es-gonczi-gabor.htmlA párosnak a lehető legőrültebb és legvagányabb oldalára lesz szüksége A Nagy Duett első adásában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.