Levették a DNS-mintákat a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított férfi családjától

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság Novozánszki Fanni DNS VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított személy férfi családtagjaitól levették a DNS-mintákat. Erre azért volt szükség, mert a vádlott autójában talált kötélen ismeretlen DNS-t találtak, és felmerült a gyanú, hogy egy családtagé lehet.

Hónapok óta nyomoz a rendőrség VV Fanni meggyilkolásának ügyében. Ami biztos, hogy egy bizonyos B. László vitte el a lányt a lakásból, aki akkor már vagy halott, vagy csupán eszméletlen volt. A férfi autójában talált véres kötélen megtalálták VV Fanni és a gyanúsított DNS-ét, valamint egy harmadik, ismeretlen személyét. A gyanúsított nagyapja felismerni vélte a kötelet, ezért a nyomozók úgy gondolták, érdemes DNS-mintát venni a férfi családtagoktól, köztük a vádlott egykori ügyvédjétől is, mivel ő is családtag, ezért el is tiltották a védelemtől. A mintavétel már meg is történt.

VV Fanni meggyilkolásával vádolt személy családtagjaitól levették a DNS-mintákat Forrás: RTL Sajtóklub

101 százalék, hogy nem lesz velem egyezés

Borsnak

Ezért vihette a gyanúsított VV Fanni testét Siófokra, majd Dunaújvárosba


VV Fanni gyilkosságának ügyében még nagyon sok a kérdés. Még mindig nem tudják, hol van a holttest, ahogy azt sem, miért vitte el a gyanúsított VV Fanni testét előbb Siófokra, majd Dunaújvárosba. Egy büntetőjogász elmélete szerint segíteni akart a lánynak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

A folyóból kellett kimenteni Rubint Rékáékat Zanzibáronhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-a-folyobol-kellett-kimenteni-rubint-rekaekat-zanzibaron-tabor.htmlÉletveszélyes helyzetbe került Zanzibáron Rubint Réka és csapata: egy megáradt folyó rabjai lettek egy órán keresztül. TV + Sztárok--Letícia spanyol királynő a nyilvánosság előtt alázta meg anyósát, Zsófia királynét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-leticia-spanyol-kiralyno-a-nyilvanossag-elott-alazta-meg-anyosat-zsofia-kiralynet.htmlNem mindennapi felvételt rögzítettek a spanyol királyi családban uralkodó feszültségekről. A királynő és menye a videó tanulsága szerint nagyon nincsenek jóban!TV + Sztárok--Oszter Sándor tavainak második gátja is leszakadt: a katasztrófavédelem segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-oszter-sandor-tavainak-masodik-gatja-is-leszakadt-a-katasztrofavedelem-segitett.htmlOszter Sándor kivívta a diósjenői lakosok unszimpátiáját azzal, hogy mesterséges tavakat építtetett kertjébe, ezzel a lakosok szerint veszélyezteti a már meglévő horgásztavat, és persze a természeti kincseket is. TV + Sztárok--Hódi Pamela a bírósághoz fordult Berki Krisztiánnal közös gyermekük elhelyezése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-hodi-pamela-a-birosaghoz-fordult.htmlHódi Pamela pert indított Berki Krisztián ellen: gyermekük elhelyezése az ok. TV + Sztárok--Nádai Anikó kitálalt: ezért szakított Aurelióvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-nadai-aniko-kitalalt-ezert-szakitott-aurelioval.htmlNádai Anikó az RTL Klub Fókusz című műsorában árulta el, hogy miért ért véget a szerelme Aurelióval.TV + SztárokOrigoMeghan Markle válására is fényt derít Diana hercegnő önéletrajzírójahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-meghan-markle-valasara-is-fenyt-derit-diana-hercegno-oneletrajziroja.htmlAkár a hírnév is lehetett az oka annak, hogy Meghan Markle elvált első férjétől, Trevor Engelsontól. A leendő hercegnéről Andrew Morton, Diana hercegnő életrajzírója ír könyvet, aki meglepő dolgokat tett közzé a pár válásáról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.