Sebestyén Balázs elmenekült Rubint Rékáék elől

Forrás: RTL -
Rubint Réka Zanzibár tábor nyaralás Sebestyén Balázs szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem jön össze a közös zanzibári szelfi Sebestyén Balázsnak és Rubint Rékának, a műsorvezető ugyanis kicsekkolt abból a hotelből, ahol a fitneszlady 300 fős csapatával megszállt.

Mint arról korábban a Life.hu is beszámolt, Sebestyén Balázs épp nyaralását tölti Zanzibáron. A műsorvezető azt remélte, ezen a paradicsomi helyen végre úgy tölthet el két hetet, hogy egy magyarral sem fog találkozni, de tévedett, ugyanis pont ebben az időszakban, ugyanazon a helyen tartja alakreform táborát Rubint Réka is közel 300 fős rajongótáborával.

Sebestyén Balázs elmenekült a magyarok elől Forrás: RTL

Az itthon maradt rajongók azóta várnak arra, hogy a két sztár közös fotót posztoljon a tengerpartról, de lehet, hogy erre nem fog sor kerülni. Kiderült ugyanis, hogy Balázs átkérte magát egy másik szállodába, hogy ne zavarja őt senki.

Többen várták is, hogy találkozzanak vele, de mire odaértünk, ő már éppen kicsekkolt a hotelből, és bejelentkezett egy másikba. Azt hallottam, hogy miattunk ment át egy másik szálláshelyre, és hogy ideje nagy részében búvárkodni fog" – mondta egy neve elhallgatását kérő férfi a Borsnak.

Hódi Pamela csak Katona Renátán keresztül éri el Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-hodi-pamela-csak-katona-renatan-keresztul-eri-el-berki-krisztiant-nati.htmlHódi Pamela Katona Renátán keresztül tartja a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Exe telefonján le van tiltva, ezért van szükség erre. A két nő állítólag jól kijön egymással. TV + Sztárok--Kozso belvárosi lakásának árverését a licitálás közepén állították lehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kozso-belvarosi-lakasanak-arvereset-a-licitalas-kozepen-allitottak-le.htmlKozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot. TV + Sztárok--Pintér Tibor nem mondott igazat: senki nem fenyegette meg őt fegyverrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-pinter-tibor-nem-mondott-igazat-senki-nem-fenyegette-meg-ot-fegyverrel.htmlPintér Tibor azt állította, fiatalon beleszeretett egy nőbe, akinek vőlegénye végül fegyverrel fenyegette meg őt. A nyilatkozatból azt lehetett sejteni, a tescós rabló volt a fenyegető, de Süveges Péter leszögezte, őnála azon a bizonyos napon nem volt fegyver. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--A Nagy Duett: ezentúl nem a dekoltázsa miatt kerül a címlapokra Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-ezentul-nem-a-dekoltazsa-miatt-kerul-a-cimlapokra-toth-andi.htmlTóth Andi újra az énekhangjával kerülhet címlapokra, ő is szerepel A Nagy Duettben, párja Rippel Feri lesz. Andi elmondta, mostanában ugyan a színészet volt a középponban nála, de nagyon örül, hogy újra az éneklésé lesz a főszerep. Arról is beszélt az énekesnő, hogy egy, vagy két párja lesz a műsorban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.