királyi család kalligráfia Meghan Markle kalligráfus Harry herceg meghívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg nem indult be karrierje Meghan Markle-nek, civil foglalkozást választott magának, kalligráfusként dolgozott. Többek között esküvői meghívókat is készített.

Meghan Markle hozzámegy Harry herceghez, azt azonban kevesen tudják, hogy mielőtt színésznő lett, kalligráfusként dolgozott. Ez azelőtt történt, hogy beindult volna karrierje, és szerepet kapott volna a Suits című sorozatban. A részidős munkavégzés oka is az volt, hogy maradjon ideje meghallgatásokra járni.

Egykori munkaadója, a Paper Source igazgatója, Winnie Park azt is elmondta a People magazinnak, hogy Meghan nemcsak készített csodás tárgyakat, hanem tanította is a kalligráfiát. Valamint ő készítette például Robin Thicke és Paula Patton esküvői meghívóját is.

Életmód blogján írt is erről bejegyzést, szerinte ugyanis kiveszőben van a kézírás, pedig különleges dolognak tartja, ha valaki valamit papírra jegyez fel vagy kézzel írott levelet ír.

Hódi Pamela csak Katona Renátán keresztül éri el Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-hodi-pamela-csak-katona-renatan-keresztul-eri-el-berki-krisztiant-nati.htmlHódi Pamela Katona Renátán keresztül tartja a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Exe telefonján le van tiltva, ezért van szükség erre. A két nő állítólag jól kijön egymással. TV + Sztárok--Kozso belvárosi lakásának árverését a licitálás közepén állították lehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kozso-belvarosi-lakasanak-arvereset-a-licitalas-kozepen-allitottak-le.htmlKozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot. TV + Sztárok--Pintér Tibor nem mondott igazat: senki nem fenyegette meg őt fegyverrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-pinter-tibor-nem-mondott-igazat-senki-nem-fenyegette-meg-ot-fegyverrel.htmlPintér Tibor azt állította, fiatalon beleszeretett egy nőbe, akinek vőlegénye végül fegyverrel fenyegette meg őt. A nyilatkozatból azt lehetett sejteni, a tescós rabló volt a fenyegető, de Süveges Péter leszögezte, őnála azon a bizonyos napon nem volt fegyver. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--Kate Upton megmutatta második esküvői ruhájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-kate-upton-megmutatta-masodik-eskuvoi-ruhajat.htmlNovemberben mondta ki a boldogító igen Kate Upton. A ceremónián Valentino ruhát viselt, most azonban megmutatta az esküvő utáni partin viselt csodaszép estélyijét. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.