Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretted a Feleségek luxuskivitelben első évadát, akkor április 9-től ismét a képernyő előtt a helyed. A folytatást Köllő Babett is nagyon várja, posztot is tett közzé az Instagramján. 

Luxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben: a Feleségek luxuskivitelben április 9-én induló második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a partik és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. Két új szereplő is érkezik a realitybe, a folytatást pedig Köllő Babett is nagyon várja.

Remélem várjátok már a folytatást!!!! Imádni fogjátok!!!!!❤️❤️❤️

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Az előző évadban megismert filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, a modell Vasvári Vivien, és Farkas Rita étteremtulajdonos mellett újabb két sikeres nő, Yvonne Dederick üzletasszony és barátnője, Polgár Tünde mutatja meg, milyen a magyar felső tízezer fényűző élete.

Már hivatalos a folytatás! Újratöltve!Itt az új csapat! Na mit mondtam tavaly??? Hogy idén is minket fogtok nézni!

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Erdélyi Tímea A mi kis falunk szereplője letthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-szereploje-lett-rtl-klub.htmlA Barátok közt egykori színésznője újabb sorozatban bukkan fel: A mi kis falunk szereplője lett.TV + Sztárok--Ruházati eladó volt Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20180324-ruhazati-elado-volt-caramel-felesege-szilagyi-szilvi.htmlSaját vállakozását - babacipőket gyárt - vezeti ma már Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki azt is elárulta, miveé foglalkozott korábban. TV + SztárokOrigoBármikor láthatták nevelőapja testőrei a félmeztelenül napozó Tornóczky Anitáthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-barmikor-lathattak-neveloapja-medgyessy-peter-testorei-a-felmeztelenul-napozo-tornoczky-anitat.htmlÉveken keresztül napozott bikinifelső nékül otthona kertjében Tornóczky Anita. Nem is gondolta, hogy nevelőapja, Medgyessy Péter testőrei mindnet látnak. A híresség erről az ATV #Bochkor című műsorban mesélt, hozzátette, viccesnek tűnik a történet, ám mivel ő elég szégyellős, egyáltalán nem az. TV + SztárokOrigoKim Kardashian megírta végrendeletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180318-kim-kardashian-megirta-vegrendelete.htmlKIm Kardashian a végrendeletében külön passzust szentelt annak, hogy ha meghalna, akkor is tökéletes legyen a manikűr, a smink és a frizura.TV + Sztárok--Így fest ma a Betty, a csúnya lány főszereplője, a 45 éves Anna María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180318-igy-fest-ma-a-betty-a-csunya-lany-foszereploje-a-45-eves-anna-maria-orozco.htmlA kolumbiai Ana María Orozco színésznőt 23 évesen kérték fel a Betty, a csúnya lány sorozat főszereplőjének, ami hatalmas sikert hozott számára. TV + SztárokOrigoA mellőzöttség miatt mondták fel Pál Éva, a Neoton egykori énekesnőjének idegei a szolgálatothttp://www.life.hu/sztarok/20180318-a-mellozottsegtol-mondtak-fel-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnojenek-idegei-a-szolgalatot.htmlHarminc évre eltűnt a nyilvánosság elől Pál Éva, a Neoton és a Kócbabák együttes egykori sztárja. A Hot! magazinnak arról beszélt, azért érték hátrányok a karrierjében, mert elutasította a kor zenei nagyhatalmának a közeledését. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.