Hosszú Katinka bejelentette, hogy Shane Tusup marad az edzője

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.

"Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten (...) Átbeszéltük a versenyzési stratégiát is, és Shane-nel úgy gondoljuk, hogy az országos bajnokság most nem fér bele" - nyilatkozta.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

„Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő. Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom. Jó lett volna, ha legalább az egyik terület menekülőt jelenthet, ha például ki tudom úszni magamból a problémákat, de addig, amíg az ember bizonytalan, és önmaga sem tudja, mit szeretne, nyilván nem akar mással edzeni" - tette hozzá, valamit azt is hangsúlyozta, Tokió hatalmas cél számára.

Nem sok minden takarja Köllő Babett melléthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-nem-sok-minden-takarja-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben-mellet.htmlHa szeretted a Feleségek luxuskivitelben első évadát, akkor április 9-től ismét a képernyő előtt a helyed. A folytatást Köllő Babett is nagyon várja, posztot is tett közzé az Instagramján. TV + SztárokOrigoErdélyi Tímea A mi kis falunk szereplője letthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-szereploje-lett-rtl-klub.htmlA Barátok közt egykori színésznője újabb sorozatban bukkan fel: A mi kis falunk szereplője lett.TV + Sztárok--Ruházati eladó volt Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20180324-ruhazati-elado-volt-caramel-felesege-szilagyi-szilvi.htmlSaját vállakozását - babacipőket gyárt - vezeti ma már Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki azt is elárulta, miveé foglalkozott korábban. TV + SztárokOrigoPresser Gábor nagyon lefogyott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-presser-gabor-nagyon-lefogyott-video.htmlSokan rácsodálkoztak arra a videóra, amit a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán tettek közé. A felvételen Presser Gábor Eszenyi Enikővel és Rúzsa Magdival látható. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFeltörték Kiss Ramóna Instagramjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-feltortek-kiss-ramona-instagramjat-letoroltek-a-profilt.htmlTápai Szabináé után Kiss Ramóna Instagram-oldalát is feltörték. Az RTL Klub műsorvezetője új oldalán írta meg, hogy ismeretlenek letörölték a 160 ezer követővel rendelkező profilt. TV + SztárokOrigoÍgy fest ma a Betty, a csúnya lány főszereplője, a 45 éves Anna María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180318-igy-fest-ma-a-betty-a-csunya-lany-foszereploje-a-45-eves-anna-maria-orozco.htmlA kolumbiai Ana María Orozco színésznőt 23 évesen kérték fel a Betty, a csúnya lány sorozat főszereplőjének, ami hatalmas sikert hozott számára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.