Harc dúl Klapka Sandy és Klapka Nikol között? Más vezeti már az üzletházat

Forrás: TV2 -
üzletház Klapka Nikol Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apja halála után Klapka Sandy vette át az üzletház vezetését, de úgy tűnik, nem voltak teljesen megelégedve a munkájával, ugyanis leváltották: testére vette át az üzletház vezetését, de a körülményekről nem nagyon nyilatkoznak. 

Zárt ajtókat talált az, aki kedden Klapka zálogházában szeretett volna ügyeket intézni, a bolt ugyanis nem nyitott ki. Kisebb viszály alakulhatott ki a családban a testvérek között, aminek az eredménye az lett, hogy leváltották az üzletház éléről Sandyt. A boltban leltározás folyik, ezért nem is nyitottak ki.

Klapka Sandy nincs jóban a testvéreivel? Forrás: TV2

Ennél többet nem mondhatok, nincs rá felhatalmazásom.

Blikknek

Tóth Vera százharminc kilósan is kigyúrt pasikkal járthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-toth-vera-szazharminc-kilosan-is-kigyurt-pasikkal-jart.htmlVégigfutott az interneten az a hír, hogy egy duci hölgyet megaláztak azért, mert szívdöglesztő a férje. Erre reagált Tóth Vera és közölte, ő százharminc kilósan is szexi férfiakkal járt, és nem is érti, hogy ez miért téma. TV + SztárokOrigoÚjra jön A Nagy Duett: Takács Nikolas, Tóth Andi, Gönczi Gábor és Wolf Kati is szerepelni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ujra-jon-a-nagy-duett-takacs-nikolas-es-gonczi-gabor-is-szerepelnek.htmlHamarosan ismét elindul A Nagy Duett újabb szériája, amelyben Wolf Kati, Takács Nikolas, Tóth Andi és Gönczi Gábor már biztosan a profi énekesek táborát fogják erősíteni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGyörgy herceg rendőr akar lenni? Elszólta magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180320-gyorgy-herceg-rendor-akar-lenni-elszolta-magat-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg elárulta, hogy fia, György herceg érdeklődése hamar a rendőrség felé fordult, imád minden autót és játékot, ami egy kicsit is „rendőrös". TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup külföldön próbálja megmenteni házasságát: közösen nyaraltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hosszu-katinka-es-shane-tusup-kulfoldon-probalja-megmenteni-hazassagat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup közös nyaraláson vettek részt a napokban: így próbálják rendezni a kettejük közt kialakult problémákat.TV + Sztárok--Krausz Gábor az ételekkel vette le Tóth Gabit a lábárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-krausz-gabor-az-etelekkel-vette-le-toth-gabit-a-labarol.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor március elején tudatták követőikkel, hogy egy párt alkotnak, most pedig a sztárséf azt is elárulta, hogy mivel vette le az énekesnőt a lábáról. TV + Sztárok--Megnősült Christian hannoveri herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180320-megnosult-christian-hannoveri-herceg-alessandra-de-osma.htmlMegházasodott Christian hannoveri herceg, kedvesét hazájában, Peruban vette feleségül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.