Erős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazott

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
tévés műsorvezető híradós USA Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott.

Mindenki meglepetésére Los Angelesből posztolt közösségi oldalára Erős Antónia. A csinos híradós családjával együtt utazott az Amerikai Egyesült Államokba. Friss fotójához azt írta, nagyon örül, hogy a boldogság napját egy ilyen csodás városban tölthették.

Követői jó pihenést kívántak neki, de azért sokan megjegyezték, nagyon hiányzik nekik, hogy nem láthatják esténként.

Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigoTücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabighttp://www.life.hu/sztarok/20180321-tucsi-ismet-koltozik-ezuttal-uja-magyarorszagon-lesznek-egy-darabig.htmlEgy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét! TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ll-junior-es-kortvelyessy-kinga-vegleg-szakitottak.htmlNem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút. TV + Sztárok--Harc dúl Klapka Sandy és Klapka Nikol között? Más vezeti már az üzletházathttp://www.life.hu/sztarok/20180321-harc-dul-klapka-sandy-es-klapka-nikol-kozott-mas-vezeti-mar-az-uzlethazat.htmlApja halála után Klapka Sandy vette át az üzletház vezetését, de úgy tűnik, nem voltak teljesen megelégedve a munkájával, ugyanis leváltották: testére vette át az üzletház vezetését, de a körülményekről nem nagyon nyilatkoznak. TV + SztárokOrigoÚjra jön A Nagy Duett: Takács Nikolas, Tóth Andi, Gönczi Gábor és Wolf Kati is szerepelni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ujra-jon-a-nagy-duett-takacs-nikolas-es-gonczi-gabor-is-szerepelnek.htmlHamarosan ismét elindul A Nagy Duett újabb szériája, amelyben Wolf Kati, Takács Nikolas, Tóth Andi és Gönczi Gábor már biztosan a profi énekesek táborát fogják erősíteni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka és Shane Tusup külföldön próbálja megmenteni házasságát: közösen nyaraltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hosszu-katinka-es-shane-tusup-kulfoldon-probalja-megmenteni-hazassagat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup közös nyaraláson vettek részt a napokban: így próbálják rendezni a kettejük közt kialakult problémákat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.