Cicciolina az ország arca szeretne lenni, hogy vonzza a turistákat

Olaszország imázsfilm Staller Ilona imázs Magyarország turizmus Cicciolina idegenforgalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imázsfilmet forgatna és a kaszinókban is fogadná a vendégeket Cicciolina, aki úgy gondolja, alkalmas lenne arra, hogy Magyarország arca legyen. Több lehetőségre is nyitott, hogy boldoggá tehesse hazáját, ami nagyon hiányzik neki. 

Staller Ilona, azaz Cicciolina azt szeretné, hogy még többen megismerjék szeretett hazáját, Magyarországot, ezért úgy gondolta, alkalmas lenne az ország arcának szerepére.

"Imádom Magyarországot, úgy gondolom, eljött annak az ideje, hogy másokkal is megismertessem. Én lehetnék az ország arca. Olyasmire gondoltam, mint Tony Curtis annak idején, csak sokkal jobban csinálnám. Engem ismernek mindenhol, jártam a világ minden táján" - mondta a Blikknek Cicciolina arra célozva, hogy egykor Tony Curtis is forgatott imázsfilmet Magyarországról.

Cicciolina szeretné, ha komolyan vennék Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo

De nemcsak videókban gondolkozik a politikusi szerepkörben is feltűnő, pornóiparba is belekóstoló színésznő, ugyanis a kaszinókban is lát lehetőséget. Szerinte hamar híre menne, ha estélyi ruhában ő fogadná a vendégeket, de szívesen szerepelne például plakátokon is. "Ha megkapom a lehetőséget, mindent megteszek azért, hogy boldogok legyenek az emberek Magyarországon" - mondta Staller Ilona, aki szeretné, ha komolyan vennék az emberek.

Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, gyerekei miatta választják a jogi pályáthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-lagzi-lajcsi-buntetopere-szerdan-kezdodik-gyerekei-miatta-valasztjak-a-jogi-palyat.htmlGalambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, miután évekkel ezelőtt mocsai birtokán és a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók emberei. Lajcsi azt mondja: gyerekei miatta választják a jogi pályát, rájöttek, hogy fontos a társadalmi szerepvállalás. TV + Sztárok--Suzy Cortez fehérneműs videót töltött fel közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-suzy-cortez-fehernemu-videot-toltott-fel-kozossegi-oldalara.htmlA Miss Bumbumként híressé vált Suzy Cortez többször megörvendezteti rajongóit szexi fotókkal Instagram oldalán, most azonban egy videót töltött fel magáról. TV + Sztárok--Meghan Markle félmeztelen fotóival zsarolja a királyi családot egy portálhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-meghan-markle-felmeztelen-fotoival-zsarolja-a-kiralyi-csaladot-egy-portal.htmlTopless felvételekkel zsarolja a királyi családot egy hírportál. A felvételek állítólag Meghan Markle-ről készültek, de valódiságuk még kérdéses. Harry herceg perre vinné a dolgot. TV + Sztárok--Hódi Pamela vallomása: "Sok évig elnyomásban éltem"http://www.life.hu/sztarok/20180320-hodi-pamela-vallomasa-sok-evig-elnyomasban-eltem.htmlHódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogyan érezte magát Berki mellett.TV + Sztárok--Cynthia Nixon, a Szex és New York sztárja indul New York állam kormányzói tisztségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-indul-new-york-allam-kormanyzoi-tisztsegeert.htmlCynthia Nixon, a Szex és New York című sorozat egykori sztárja hétfőn bejelentette, indul New York állam kormányzói tisztségéért - írta a BBC hírportálja.TV + SztárokOrigoErre senki sem számított: újra együtt mutatkozott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ujra-egyutt-mutatkozott-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú idő után végre együtt mutatkozott Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup. Hétfőn délelőtt, edzés után együtt hagyták el a Duna Arénát - írja a Blikk.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.