Még több gyerektartást követel Britney Spears-től exférje, Kevin Federline

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP -
Kevin Federline gyerektartás gyerekek Britney Spears apa követelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears gyermekeinek apja, Kevin Federline szeretne volt feleségétől még több tartásdíjat kapni, az énekesnő azonban ezzel nem ért egyet, mondván, már így is kisebb vagyont fizet havonta.

Britney Spears és Kevin Federline 2009-ben vált el egymástól, ekkor az énekesnő lemondott két közös fiuk felügyeleti jogáról. Az exférj azóta neveli a gyerekeket, de mint mondja, ahogyan cseperednek (Sean 12, Jayden pedig 11 éves), egyre inkább nőnek az igényeik, és hogy mindent megadhasson nekik, szeretné megemeltetni a tartásdíjat.

Britney Spears és Kevin Federline itt még boldogok voltak Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Federline állítólag telefonon hívta fel Britney apját, hogy még több pénzt követeljen gyerekei anyjától. Jamie Spears azonban nem érti, miért lenne erre szükség és szeretné tudni, mégis mire költi a férfi a havi 20 ezer dollárt – számolt be róla a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.