Kötéllel fojthatták meg VV Fannit: a rendőrség tettestárs után nyomoz

Forrás: RTL Sajtóklub -
DNS megfojtás VV Fanni kötél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fannit szinte biztos, hogy egy kötéllel fojtották meg, melyet abban az autóban találtak, amit a gyanúsított vezetett. Három DNS volt a kötélen: Fannié, a gyilkossággal gyanúsított személyé, és egy ismeretlen férfié!

Ha nem is találja a rendőrség VV Fanni holttestét, a nyomozással azért haladnak. Jelenleg egy tettestárs után kutatnak, akinek nagy szerepe lehetett a fiatal lány eltűnésében és meggyilkolásában. Találtak ugyanis egy kötelet, ami abban az autóban volt, melyet a gyilkossággal vádolt B. László vezetett.

VV Fannt egy kötéllel fojthatták meg Forrás: RTL Sajtóklub

A kötélen három DNS volt: Fannié, B. Lászlóé és egy ismeretlen férfié. B. László nagypapája felismerte a kötelet, ezért a hatóságok B. László családjának összes férfi tagjától vesznek DNS-mintát.

Nyilván nem véletlenül vannak rajta feltehetően tenyérből származó bőrhámsejtek és izzadságcseppek.

Borsnak
Hát, igen"

Fanni egykori barátnőjének, B. Erikának a neve is felmerült, mint lehetséges tettestárs. "B. Erikának igen jelentős köze van az ügyhöz, legalább akkora szerepe volt, mint Lászlónak. És nincs látókörben, de van harmadik szereplője a történetnek, akinek László átadta Fannit, csak a rendőrség eddig nem akar tudomást venni erről" - mondta dr. Brodmann Péter.

Ezért vihette a gyanúsított VV Fanni testét Siófokra, majd Dunaújvárosba


VV Fanni gyilkosságának ügyében még nagyon sok a kérdés. Még mindig nem tudják, hol van a holttest, ahogy azt sem, miért vitte el a gyanúsított VV Fanni testét előbb Siófokra, majd Dunaújvárosba. Egy büntetőjogász elmélete szerint segíteni akart a lánynak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Détár Enikő nehézségekkel küzd: nem tudják, hogy befizették-e a számláthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-detar-eniko-nehezsegekkel-kuzd-nem-tudjak-hogy-befizettek-e-a-szamlat.htmlFolyamatos rohanás Détár Enikő élete, alig bírja a tempót, de kénytelen, hiszen még sok a tennivaló: várják a felújítási munkálatok és a számlák, amikről azt sem tudják, befizették-e már.TV + Sztárok--Gregor Bernadett szerette a meztelen fotózásokathttp://www.life.hu/sztarok/20180308-gregor-bernadett-szerette-a-meztelen-fotozasokat.htmlGregor Bernadettet annak idején nem egyszer láthattuk a férfimagazinok címlapjain, amire máig büszke: a meztelen képek adták vissza az önbizalmát. TV + SztárokOrigoAzt állították Kamilla hercegnéről, hogy terhes: kiakadt a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-azt-allitottak-kamilla-hercegnerol-hogy-terhes-kiakadt-a-fia.htmlKamilla fia megdöbbent, amikor rájött, hogy 70 éves édesanyja terhes, vagy legalábbis ezt a hírt terjesztik róla. TV + Sztárok--Ördög Nóra túl sok feladatot vállalt: pihenőt kellett tartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-ordog-nora-tul-sok-feladatot-vallalt-pihenot-kellett-tartania.htmlÖrdög Nóra sem számított rá, hogy olyan népszerű lesz a videóblogjuk, amilyen végül lett. Az emberek imádják nézni az utazásaikból készül bemutatókat, de úgy néz ki, kezd kifogni rajtuk a videós anyagok elkészítése. Túl sok feladatot vállaltak, erről írt Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta elvesztette macskáját: így vészelte át a fájdalmas időszakothttp://www.life.hu/sztarok/20180307-zalatnay-sarolta-elvesztette-macskajat-igy-veszelte-at-a-fajdalmas-idoszakot.htmlZalatnay Sarolta elvesztette kis kedvencét, amelyről Facebook-oldalán tájékoztatta is a rajongóit. Kedvenc macskáját baleset érte, Cini pedig nagyon nehezen dolgozta fel ezt a tragédiát. TV + SztárokOrigoVajna Timi Andy Vajnával ebédelt Los Angelesben: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-vajna-timi-andy-vajnaval-ebedelt-los-angelesben.htmlVajna Timi örömmel mutatta meg a követőinek, hogy ki is az a férfi, akivel ebédel: most igazán boldogok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.