Cinthya Dictator vallomás diszlexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator angolul tanul és saját bevallása szerint diszlexiával küzd.

Varga Viktor egykori kedvese ismét megváltoztatta külsejét. Legújabb fotóján

Harry Potter női mására hasonlít.

De nem ez a legfontosabb, amit a kép elárul. Cinthya Dictator fotója mellett kommentben elárulta, hogy angolul tanul, ami nehezen megy neki, ugyanis diszlexiával küzd. A diszlexia a nyelvvel, a beszéddel és az olvasástanulással kapcsolatos képességzavar.

Követői támogatják a celebet és többen is elmondták, ők is ugyan ezzel a problémával küzdenek.

Kulcsár Edina párja, Csuti műsorvezető lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kulcsar-edina-parja-csuti-musorvezeto-lett-foto.htmlKulcsár Edina és Csuti új szerepben lesznek láthatók: közösen vezetnek műsort. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András levágatta a szakállát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kallay-saunders-andras-levagatta-a-szakallat-foto.htmlKállay-Saunders András alaposan megváltozott, alig ismertünk rá. Pedig csak a szakállát vágatta le.TV + Sztárok--Tóth Andi és Szabó Ádám egy pár: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-toth-andi-es-szabo-adam-egy-par-fotok.htmlBár még nagyon friss a kapcsolat, Tóth Andi és Sazbó Ádám szerelme már nem titok. Heves csókjuk buktatta le őket.TV + SztárokOrigoHódi Pamela egy új szerelem miatt volt szomorú, őszinte vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20180303-hodi-pamela-egy-uj-szerelem-miatt-volt-szomoru.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata tavaly ősszel ért véget. Pamela nem nagyon mesélt magánéletéről, míg Berkiről tudjuk, hogy szerelmes új párjába, a még házas Katona Renátába. Most a celebmami is megtörte a csendet... TV + Sztárok--Berki Krisztián és szerelme, Mazsi együtt kádfürdőztek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-berki-krisztian-es-szerelme-mazsi-egyutt-kadfurdoztek-video.htmlBerki Krisztián és szerelme elszöktek egy kis wellnesshétvégére. A kádból, meztelenül tudatták örömüket.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi szexi bikiniben várja a nyarat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-palvin-barbi-szexi-bikiniben-varja-a-nyarat-foto.htmlPalvin Barbinak is elege van már a mínuszokból és a hidegből: így csalogatja magához a nyarat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.