Bikinis fotója miatt bántják Schobert Larát: fotó

fotó Schobert Lara támadás Schobert Norbert bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Larát több mint 70 ezren követik Instagramon. Nem is csoda, hiszen a 14 éves sztárcsemete felnőtt bloggereket megszégyenítő módon posztol közösségi oldalára. Ám sokaknak ez nem tetszik.

Bikinis fotója váltott ki nemtetszést követőiből. Sokak szerint nem kellett volna ezt a fotót kitennie. Nem értjük, miért?!

❄️ℓove мe σr ℓeave мe

Surány Gang Bross (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

A Blikk megkereste Schobert Norbit is, hogy mit gondol ezektől a lányát ért támadásokról.

Mi nem szólunk bele, azt posztol a követőinek, barátainak, amit akar. A közösségi oldalai nem irányítottak, nem szponzoráltak. Ha valami hülyeséget akarna kitenni, azt nem engednénk, de nem is történt még ilyesmi. Sokkal jobban és szelíden kezeli a kritikákat, mint mi. Ő simán visszaválaszolja bárkinek, hogy „figyelj, te nem ismersz engem, én sem téged, ezért kérlek, ne ítélj el", és nem is idegesítik fel ezek. Nagyon felnőtt és nyugodt módon áll ezekhez a beszólásokhoz, pedig sok a lelkibeteg ember, és az internet ezeknek az embereknek a melegágya - mesélte Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.