Lilu a Glamour Gálán arról beszélt, miért láthatják mostanában kevesebbet a nézők - videó

tv forgatás Keresem a családom Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárulta Lilu, miért láthatják az utóbbi időben kevesebbet a nézők a képernyőn. Valamint arról is beszélt, ki választotta ki a ruháját, a Glamour Gálára. 

Dobó Katát vérző szájjal fotózták le a Csak színház és más semmi forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-dobo-katat-verzo-szajjal-fotoztak-le-a-csak-szinhaz-es-mas-semmi-forgatasan.htmlDrámai felvételt osztott meg Dobó Kata a követőivel: vérző szájjal örökítették meg a színésznőt. TV + SztárokOrigoPlasztikai műtétről és aktfotókról beszélt Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-plasztikai-mutetekrol-es-aktfotokrol-beszelt-raba-timea.htmlRába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfi magazinnak sem. TV + Sztárok--4 évesen majdnem meghalt Borbás Marcsi, emiatt nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180302-4-evesen-majdnem-meghalt-borbas-marcsi-emiatt-nem-lehet-gyermeke.htmlNem karrierje miatt nem vállal gyermeket Borbás Marcsi, sokáig küzdött azért, hogy anya legyen, de egy gyerekkori betegség maitt le kellett mondania róla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBereczki Zoltán szerint ekkor érkezik meg életébe a komoly kapcsolathttp://www.life.hu/sztarok/20180302-bereczki-zoltan-ugy-erzi-hamarosan-eljon-eletebe-a-komoly-kapcsolat.htmlBereczki Zoltán úgy érzi, eddig minden átmeneti volt az életében, de most, hogy hamarosan elkészül a lakása úgy érzi, jöhet a változás. Eljön hamarosan a komoly kapcsolat ideje is, de csak azután, hogy mindent sikerült elrendeznie. TV + Sztárok--Ezért nem utazott még el az Oscarra Borbély Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezert-nem-utazott-meg-el-az-oscarra-borbely-alexandra-glamour-gala.htmlBorbély Alexandra kapta a Glamour Az év színésznőjének járó díját. A színésznő hamarosan a filmes világ legnagyobb ünnepén, az Oscar-díjátadón is részt vehet, hiszen Enyedi Ildikó alkotását, a Testről és lélekről című filmet is jelölték az Oscarra. Kiderült azonban, hogy nyomós oka van rá, hogy egyelőre még nem repült el Los Angelesbe. A Life.hu riporterének most elárulta, miért van még itthon. TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.