Andor Éva: "Sok férfinál jobb a munkabírásom"

Forrás: Best magazin -
házasság Tények nőiesség Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy koncentrációt igényel Andor Éva, a Tények műsorvezetőjének munkája. A tévés azonban nemcsak munkabírására, hanem nőiességére is büszke. Azt mondja, imád nő lenni, és a férfiak is férfinak érezhetik magukat mellette. 

"A stúdióban nagyon sok időt töltök sminkben, ezért örülök, ha lélegezhet a bőröm, így aztán smink nélkül, farmerben és tornacipőben, copfba fogott hajjal ugrok el a közértbe. Imádok nő lenni, ehhez persze igazi férfiak is kellenek" - mesélte a Best magazinnak adott interjújában Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Hozzátette: mellette igazán férfinak érezhetik magukat a férfiak. Úgy gondolja, nőiességét édesanyjától örökölte, úgy, ahogyan a maximalizmusát is.

Andor Éva a Best magazinnak adott interjút Forrás: Best magazin

Éva a férfi dolgának tartja, hogy megkérje párja kezét, mint mondta: nem tudná párját noszogatni, hogy eléálljon a nagy kérdéssel. Van azonban olyan dolog, amelyben nem enged. Leszögezte azt is: sok férfinál jobb a munkabírása, négy nyelven beszél és énekel.

Andor Éva imád nő lenni Forrás: Best magazin

A Tények közvetítése előtt már délután a stúdióban van, hiszen a felolvasott szövegeket is ők maguk írják. "Iszonyú koncentrálás és fegyelmezettség kell a mi munkánkhoz, mert amikor tragédiákról adunk hírt, nehéz visszafogni az érzelmeinket. Könnyeket nem, legfeljebb megrendelülést engedhetünk meg magunknak" - mondta a híradós.

Lilu a Glamour Gálán arról beszélt, miért láthatják mostanában kevesebbet a nézők - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-lilu-a-glamour-galan-arrol-beszelt-miert-lathatjak-mostanaban-kevesebbet-a-nezok.htmlElárulta Lilu, miért láthatják az utóbbi időben kevesebbet a nézők a képernyőn. Valamint arról is beszélt, ki választotta ki a ruháját, a Glamour Gálára. TV + SztárokOrigoWalkó Csaba, a Compact Disco énekese nagyon lefogyott, 8,5 kilótól szabadult meg - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-walko-csaba-a-compact-disco-enekese-nagyon-lefogyott-8-5-kilotol-szabadult-meg-video.htmlEgy fénykép motiválta Walkó Csabát, a Compact Disco énekesét arra, hogy diétázzon, sportolni kezdjen. Nem tetszett neki, amit a fotón látott, így életmódot változtatott. De nemcsak erről, gyermeke zenei neveléséről is beszélt. TV + SztárokOrigo65 ezer szavazat érkezett az olvasóktól a jelöltekre a Glamour Gála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-65-ezer-szavazat-erkezett-az-olvasoktol-a-jeloltekre-a-glamour-gala-elott.htmlTizedik születésnapját ünnepelte a GLAMOUR magazin neves díjátadója, a Women of the Year. A Várkert Bazárban megrendezett eseményen idén is hét kategóriában hirdettek győztest. Az év énekesnőjét, Az év színésznőjét, Az év vállalkozóját, Az év lakberendezőjét, Az év divattervezőjét és Az év közösségi média sztárját az olvasók szavazhatták meg, míg Az év hősnőjét a szerkesztőség választotta meg. TV + Sztárok--Dobó Katát vérző szájjal fotózták le a Csak színház és más semmi forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-dobo-katat-verzo-szajjal-fotoztak-le-a-csak-szinhaz-es-mas-semmi-forgatasan.htmlDrámai felvételt osztott meg Dobó Kata a követőivel: vérző szájjal örökítették meg a színésznőt. TV + SztárokOrigoPlasztikai műtétről és aktfotókról beszélt Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-plasztikai-mutetekrol-es-aktfotokrol-beszelt-raba-timea.htmlRába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfi magazinnak sem. TV + Sztárok--4 évesen majdnem meghalt Borbás Marcsi, emiatt nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180302-4-evesen-majdnem-meghalt-borbas-marcsi-emiatt-nem-lehet-gyermeke.htmlNem karrierje miatt nem vállal gyermeket Borbás Marcsi, sokáig küzdött azért, hogy anya legyen, de egy gyerekkori betegség maitt le kellett mondania róla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.