Most már biztos: Hosszú Katinka és Shane Tusup elválnak

válás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy Hosszú Katinka beadta a válókeresetet. Az olimpiai bajnok úszónő és edzője négy és fél évig voltak házasok.

2017 novemberében vált szét az álompár, a mai napig nem tudjuk biztosan, hogy mi vezetett kapcsolatuk megromlásához. A karácsonyt is külön tölötték, és egy ideje úgy tűnik, hogy Hosszú nem csak a magánéletben, de edzőként sem számít már Tusupra. Az Év Sportolója Gálán Shane könnyek közt kért bocsánatot feleségétől, és úgy tűnt, hogy Katinkát is meghatják az őszinte szavak. A feleség úgy nyilatkozott, hogy nehéz időszakot élnek, de dolgoznak a megoldáson. Most azonban úgy tűnik, hogy végleg vége Katinka és Shane házasságának: az úszónő beadta a válókeresetet.

Hosszú és Tusup közösségi oldala is arról árulkodott az elmúlt hetekben, hogy míg az edző feladta a harcot, nem posztolt semmit, addig Katinka több fotóval is azt erősítette, hogy jól van élvezi az életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.