Hosszú Katinka elbukhatja az úszóakadémiát? Szüksége lenne Shane Tusupra

2018.02.13. 08:20

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága megromlott, és már szakmai kapcsolat sincs köztük. Ez azonban nem jó hír: sokat bukhat ezért Katinka, például a csillebérci úszóakadémiát. Aggódnak ugyanis, hogy egyedül nem bírja majd. 

Nagyon úgy tűnik, hogy egyhamar nem fog kibékülni Hosszú Katinka és Shane Tusup, hiszen továbbra is kerülik egymást, ahol csak lehet. Az is kiderült, hogy szakmai kapcsolat se nagyon lesz köztük: kiderült, hogy valószínűleg nem Shane lesz Katinka edzője. Ezek után jogosan aggódnak a szakértők és fontolgatják azt a lépést a Bors szerint, hogy mégse Katinka kapja a csillebérci úszóakadémiát. 

Hosszú Katinkának szüksége lenne Shane-reFotó: Polyák Attila - Origo

"Valóban gyengült Katinka pozíciója. Shane ért az üzlethez, Hosszú kevésbé. Ez bizonytalanította el a kormányt, hiszen az amerikai tréner nélkül kérdéses, Katinka mennyire tud jövedelmezően igazgatni egy ilyen vállalkozást" – mondta a lapnak egy bennfentes. Azt rebesgetik, hogy a négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás neve is felvetődött, akinek a hírek szerint Kovács Ágnes segítene. A lap megkereste a két sprotolót is. "Erről most hallok először. Velem nem vette fel senki a kapcsolatot" - mondta Darnyi, Ági sajtósa pedig az Emberi Erőforrások Minisztériumához irányította az újságírót. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár irodája csak azt a tájékoztatást adta, hogy jelenleg a Hosszú Katinka Sportakadémia előkészületei zajlanak.

Hosszú KatinkaShane Tusupúszóakadémia