Hajdú Péter fotóját egy Fabricius Dural nevű férfi lopta el, követői segítségét kéri

Facebook lopás Hajdú Péter közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook oldalán kéri követői segítségét Hajdú Péter, akinek egy Fabricius Dural nevű férfi lopta el fotóit.

Több híresség után Hajdú Péter Facebookos képeire is szemet vetett valaki. Saját oldalán tette közzé a másorvezető annak a Fabricius Dural nevű férfinak a profilját, aki ellopta a képeit.

"Sziasztok! Ez a degenerált visszaél mind a gyerekeim mind pedig az én fotómmal! Kérlek benneteket, hogy jelentsétek minél többen! Köszönöm" - kéri követői segítségét Hajdú Péter.

Stohl András drogos színészt alakíthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-stohl-andras-drogos-szineszt-alakit-valami-amerika-3.htmlEgy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHosszú Katinka elbukhatja az úszóakadémiát? Szüksége lenne Shane Tusuprahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hosszu-katinka-elbukhatja-az-uszoakademiat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága megromlott, és már szakmai kapcsolat sincs köztük. Ez azonban nem jó hír: sokat bukhat ezért Katinka, például a csillebérci úszóakadémiát. Aggódnak ugyanis, hogy egyedül nem bírja majd. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoRippel Feri egy nap után vitte bálozni kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-rippel-feri-egy-nap-utan-vitte-bulizni-kedveset.htmlRippel Feri alaposan meglepte az újságírót válaszával: mindössze egy napja ismerte kedvesét és úgy hívta el magával a Story Gálára.TV + SztárokOrigoÁlhíreket terjeszt Varnus Xavérról egy rajongója: komoly gyomorbetegséggel küzd?http://www.life.hu/sztarok/20180213-alhireket-terjeszt-varnus-xaverrol-egy-rajongoja.htmlKomoly gomyorbetgséggel küzd és a visszavonulást tervezi Varnus Xavér - áll az interneten egy bejegyzésben. Szerencsére ez csak egy rosszindulatú híresztelés, az orgonaművész ugyanis jelenleg is dolgozik és köszöni szépen, jól van.TV + Sztárok--Hujber Feri zavartan viselkedett a Valami Amerika 3 díszbemutatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hujber-ferenc-zavartan-viselkedett-a-valami-amerika-3-diszbemutatojan.htmlA napokban mutatták be a Valami Amerika 3 című filmet a sajtóképviselők előtt, ahol minden színész és a rendező, Herendi Gábor is tiszteletét tette. Mindenki jól érezte magát és szívesen beszélgetett az újságírókkal, Hujber Ferit kivéve...TV + Sztárok--Valami Amerika 3: Nagy Ervin a meleg karakteréről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-valami-amerika-3-nagy-ervin-a-meleg-karaktererol-nyilatkozott.htmlNagy Ervin a Kincsem után egy igazán szórakoztató, vicces karaktert kapott: egy félelmetes, meleg rabot játszik a Valami Amerika 3-ban. A Life.hu-nak arról mesélt, mit gondolt, mikor megkapta a szerepet, és milyen volt eljátszani azt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.