Bajusztria lett Nánási Pál és Ördög Nóra új videoblogjának neve

videoblog Nánási Pál Ördög Nóra vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország egyik kedvenc sztárpárja újabb videoblogot indít, Nánási Pál és Ördög Nóra rajongóikat kérte fel arra, hogy segítsenek nevet választani „új gyereküknek". 

„Ez totális baromság" – nevetett az egyik névötlet láttán a Story Gálán készült videóban Nánási Pál, aki feleségével, Ördög Nórával újabb utazós videoblog indítására készül. Az I Lapp You és a Nánázsia után a rajongókat kérték meg, hogy segítsenek nevet választani „új gyermeküknek". A Sotry Gálán készült videóban mondták el, hogy a választásuk a Bajusztria névre esett.

És, hogy miért pont ez lett a nyerő? Ahogyan korábbi cikkünkben megírtuk a páros ugyanis most nem közös úticélt szemelt ki, hiszen Nánási Pál édesapjával Dubaj felé vette az irányt, Ördög Nóra pedig a gyerekekkel Ausztriába utazott. Így áll majd össze a közös vlog, melynek így neve Bajusztria lett, többen még logót is terveztek a házaspárnak.

Kovács Patrícia sorozatbeli karaktere szakított a nála 10 évvel fiatalabb Dáviddalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-kovacs-patricia-sorozatbeli-karaktere-szakitott-a-nala-10-evvel-fiatalabb-daviddal.htmlNehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal. TV + Sztárok--Újra rátalált a boldogság Dér Henire, most először beszélt kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-ujra-ratalalt-a-boldogsag-der-henire-most-eloszor-beszelt-kapcsolatarol.htmlDér Heni újra szerelmes, tévénézők előtt vallott arról, hogy 3 hónapja boldog párkapcsolatban él. TV + Sztárok--4 hónapja szabadult a börtönből, máris filmszerepet kaphat O.J. Simpsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-honapja-szabadult-a-bortonbol-maris-filmszerepet-kaphat-oj-simpson.htmlHamarosan a mozivásznon tűnhet fel az októberben szabadult O.J. Simpson. A színészt állítólag Sacha Baron Cohen kérte fel egy szerepre. TV + SztárokAFPEgy éve szakítottak, úgy tűnik, most újra együtt van Katy Perry és Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-egy-eves-szakitottak-ugy-tunik-most-ujra-egyutt-van-katy-perry-es-orlando-bloom.htmlA világ egyik kedvenc álompárjának kapcsolata nem volt épp hosszú életű, de úgy tűnik, a románc újra kezdődött, hiszen nemrégiben együtt nyaralt a Maldív-szigeteken Katy Perry és Orlando Bloom. TV + SztárokAFPHajdú Péter fotóját egy Fabricius Dural nevű férfi lopta el, követői segítségét kérihttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hajdu-peter-fotojat-egy-fabricius-dural-nevu-ferfi-lopta-el-koveto-segitseget-keri.htmlFacebook oldalán kéri követői segítségét Hajdú Péter, akinek egy Fabricius Dural nevű férfi lopta el fotóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStohl András drogos színészt alakíthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-stohl-andras-drogos-szineszt-alakit-valami-amerika-3.htmlEgy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.