Álhíreket terjeszt Varnus Xavérról egy rajongója: komoly gyomorbetegséggel küzd?

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
betegség rajongó Varnus Xavér álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly gomyorbetgséggel küzd és a visszavonulást tervezi Varnus Xavér - áll az interneten egy bejegyzésben. Szerencsére ez csak egy rosszindulatú híresztelés, az orgonaművész ugyanis jelenleg is dolgozik és köszöni szépen, jól van.

Mint kiderült, egy fanatikus rajongó terjeszti azt a művészről, hogy komoly gyomorbeteséggel küzd, amivel már egy magánklinikán is kezelték, valamint a visszavonulásról is hallhattunk.

Szerencsére

Xavér tiszta vizet öntött a pohárba

és elárulta, mi is a helyzet az egészségügyi állapotával.

Varnus Xavér Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Olvastam az írást, de istennek hála nincsen semmilyen súlyos vagy halálos betegségem, de hát ezt az is igazolja, hogy ha húsz esztendeje élek együtt ezzel a bajjal, akkor halálos már nem is lehet. Valóban végeznek majd rajtam egy rutinműtétet, amely nem lesz komplikáltabb a sebésznek, mint nekem eljátszani a d-moll toccata és fúgát. Sok sebész barátom van, közöttük olyanok, akik szíveket és agyakat operálnak, s azokhoz a komoly drámákhoz képest az én bajom csak egy szúnyogcsípés. Jólesik a blogbejegyzésből és a kommentekből felém áradó szeretet és aggódás, de tényleg nincs nagy baj. Egy hete beszéltem a velemi otthonába hazatért Törőcsik Mariskával, aki azt mondta: „Látja, Xavér, ötven felett már gyakran berendelik majd magát is a szervizbe. Tanuljon tőlem, én már sokszor feltámadtam! Vállaljon kicsit kevesebb koncertet, mert oldtimert nem szokás a Forma–1-en indítani." - mondta el Varnus a Bors megkeresésére, majd hozzátette, hamarosan hatalmas öröm éri a családjukat.

"Nem tervezem a visszavonulást, hiszen tele van a tarsolyom ötletekkel, de hát addig nehéz lenne koncertezni, amíg a műtétet követően egy-két cső lóg majd ki belőlem. Azért is szeretném elvégeztetni most ezt a beavatkozást, mert a kisebbik fiammal kapcsolatban nemsokára hatalmas öröm éri családunkat, amelyről most még nem beszélhetek, és szeretném, ha addigra tökéletesen egészséges lennék."

Hujber Feri zavartan viselkedett a Valami Amerika 3 díszbemutatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hujber-ferenc-zavartan-viselkedett-a-valami-amerika-3-diszbemutatojan.htmlA napokban mutatták be a Valami Amerika 3 című filmet a sajtóképviselők előtt, ahol minden színész és a rendező, Herendi Gábor is tiszteletét tette. Mindenki jól érezte magát és szívesen beszélgetett az újságírókkal, Hujber Ferit kivéve...TV + Sztárok--Valami Amerika 3: Nagy Ervin a meleg karakteréről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-valami-amerika-3-nagy-ervin-a-meleg-karaktererol-nyilatkozott.htmlNagy Ervin a Kincsem után egy igazán szórakoztató, vicces karaktert kapott: egy félelmetes, meleg rabot játszik a Valami Amerika 3-ban. A Life.hu-nak arról mesélt, mit gondolt, mikor megkapta a szerepet, és milyen volt eljátszani azt.TV + SztárokOrigoValami Amerika 3: ez tartja fiatalon Oroszlán Szonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-valami-amerika-3-ez-tartja-fiatalon-oroszlan-szonjat.htmlOroszlán Szonja a Valami Amerika 3 miatt tért haza Amerikából. Mint mondta, kint igyekszik eltitkolni, hogy itthon ismert színésznő, de azt is elárulta, hogyan tudja magát annyira fiatalon tartani, hogy szinte egy cseppet sem változott a 17 évvel ezelőtti Valami Amerika első része óta.TV + SztárokOrigoValami Amerika 3: Herendi Gábor beszélt Hujberről ishttp://www.life.hu/sztarok/20180212-valami-amerika-3-herendi-gabor-beszelt-hujberrol-is.htmlHamarosan mozikba került a Valami Amerika 3, ennek kapcsán a Life.hu a rendezőt, Herendi Gábort kérdezte a karakterekről, a kulisszatitkokról és arról, hogy mekkora sikerre számít.TV + SztárokGanxsta Zolee elmesélte, milyen volt a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-ganxsta-zolee-elmeselte-milyen-volt-a-bortonben.htmlGanxsta Zolee-nak börtönbe kellett vonulnia, mint mondta, nem először. Jelenleg persze csak egy forgatás kedvéért, mivel a Valami Amerika 3-ban egy bűnözőt alakít. A Life.hu-nak elmondta, hogy miként tudott azonosulni a szerepével, milyen volt a börtönben és mit gondolt, amikor a rendező, Herendi Gábor kiválasztotta a szerepre.TV + Sztárok--Marlon Brandonak nem volt szexuális kapcsolata Richard Pryorral - állítja fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-marlon-brandonak-nem-volt-szexualis-kapcsolata-richard-pryorral-allitja-fia.htmlQuincy Jones egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Marlon Brando és Rychard Prayor a hetvenes években többször is ágyba bújt egymással. Brando legidősebb fia most mindent tagad. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.