Így néz ki a Hetedik mennyország Simonja: 33 éves lett

Forrás: The CW Television Network -
Simon Hetedik mennyország David Gallagher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Gallagher, vagy, ahogy a Hetedik mennyországból ismerős, Simon már rég nem az a cuki csibész, akit a sorozatban megismerünk. Azóta felnőtt férfi lett belőle: nemrég töltötte be a 33. életévét.

Egészen kicsiként, mindössze 2 évesen kezdte karrierjét gyermekszínészként és modellként David Gallagher, akit a legtöbben a Hetedik mennyországból ismernek. A sorozatban a cuki, szőke kis csibészt alakította, és bár ott is láthattuk felnőttként, mégis a gyermeki arca maradt meg leginkább az emberek emlékezetében.

Így néz ki ma Hetedik mennyország Simonja, David Gallagher Forrás: Getty Images

A show végeztével sem távolodott el a színészettől, játszott a Vámpírnaplókban, a Gyilkos elmékben, a Helyszínelőkben, legutóbb pedig egy 2017-es horrorfilmben tűnt fel. Összesen 46 produkcióban játszott eddig élete során, de bármit is csináljon, a nézők nagy részének ő örökké Simon marad a Hetedik mennyországból.

David Gallagher így nézett ki a sorozatban Forrás: The CW Television Network



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.