Rózsa György Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég látott kedves ismerőseivel is találkozik Rózsa György a Story Gálán. A műsorvezető a Life.hu-nak mesélt arról, hogy mennyire engedi el magát a partin, és kikkel érzi magát a legjobban. 
Zámbó Krisztián úgy érzi édesapját, Jimmyt képviseli a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-zambo-krisztian-ugy-erzi-zambo-jimmyt-kepviseli-a-story-galan.htmlNégyszeres Story-díjas édesapját, Jimmyt képviseli fia, Krisztán a Story Gálán. Az énekes beszélt a karrierjéről, és természetesen a Királyról is. TV + SztárokOrigoHatalmasat buliztak a Story Gála résztvevőihttp://www.life.hu/sztarok/20180211-hatalmasat-buliztak-a-19-story-gala-resztvevoi.htmlA Story Gála legélvezetesebb része mindig a díjkiosztó után következő parti. Ott minden celeb és meghívott - a vérmérsékletének megfelelően - elengedheti magát: ehetnek, ihatnak, táncolhatnak. Így történt ez a 19. gálán is, nézzétek meg a képgalériánkat! TV + Sztárok--Story Gála: ÉNB Lalit lenyűgözték a melltartó nélküli nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-enb-lalit-lenyugoztek-a-melltarto-nelkuli-nok.htmlAhogy általában, ÉNB Lali idén is részt vett a Story Gálán. A Life.hu-nak elmondta, hogy miért öltözött úgy, ahogy, és azt is elárulta, hogy nagyon tetszik neki, hogy egy csomó hölgy nem visel melltartót a partin. TV + Sztárok--A Story Gálán jelent meg először hivatalosan új barátnőjével Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-story-galan-jelent-meg-eloszor-hivatalosan-uj-baratnojevel-pinter-tibor.htmlPintér Tibor ezúttal feltűnésmentesebben jött a Story Gálára, mint amikor lóháton érkezett. Ezúttal barátnőjét mutatta be: most jelentek meg először hivatalosan rendezvényen, mint egy pár. TV + SztárokOrigoStory Gála: ÉNB Lalit lenyűgözték a melltartó nélküli nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-enb-lalit-lenyugoztek-a-melltarto-nelkuli-nok.htmlAhogy általában, ÉNB Lali idén is részt vett a Story Gálán. A Life.hu-nak elmondta, hogy miért öltözött úgy, ahogy, és azt is elárulta, hogy nagyon tetszik neki, hogy egy csomó hölgy nem visel melltartót a partin. TV + Sztárok--Story Gála 2018: Ők a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-2018-ok-a-dijazottak.htmlIdén 19. alkalommal rendezik meg a magyar celebvilág legfontosabb eseményét a Story Gálát a budapesti Corinthia Grand Hotelben, amelynek a háziasszonya Liptai Claudia, a házigazdája pedig a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs. Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is az magazin olvasói és egy szakmai kuratórium döntenek arról, hogy kik kapják meg a díjakat. A Story Gála kuratórium tagjai 2018-ban: Udvaros Dorottya, Rózsa György, Pataki Ági, Kovács Katalin, Balázs Fecó és Kolossváry Balázs. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.