Döbbenetes dolog derült ki: Zámbó Jimmy megjósolta saját halálát

Forrás: Fókusz -
halál Zámbó Jimmy Pintér Tibor jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintért Tibor olyan dolgot tudott meg Zámbó Jimmy özvegyétől, Edit asszonytól, amit a zenész halála óta még senki sem hallott.

Pintér Tibor valószínűleg nem számított arra, hogy szerzői jogi botrányba keveredik majd a Zámbó Jimmy életét bemutató musical miatt. A darab sorsa továbbra is kérdéses, ám Tenya ettől függetlenül mindent megtesz azért, hogy népszerűsítse darabját. A színész a Ripost munkatársának mesélte el, hogy milyen megdöbbentő dolgot mesélt neki Jimmy felesége, Edit asszony.

Zámbó Jimmy megjósolta saját halálát Forrás: Fókusz

"Az egyik hosszabb beszélgetésünk alkalmával szóba került Jimmy halála is... Ekkor Edit asszony elárulta, hogy a férje egy alkalommal megjósolta, hogy éppen úgy, 42 éves korában fog meghalni, mint nagy kedvence Elvis Presley. Sajnos igaza lett..." - mondta Pintér a lapnak.

Zámbó Jimmy 17 évvel ezelőtt, 2001. január 2-án halt meg, 42 éves korában. Saját otthonában főbe lőtte magát.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.