Shane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelemben

Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben.

Shane Tusup testét számtalan tetoválás díszíti, amelyek nagy része Hosszú Katinkához kötődik. Ez is jelzi azt, hogy az edző valóban úgy érezte, házasságuk örökké fog tartani.

A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb az életben" – mesélt tetoválásairól az edző korábban a Blikknek.

Emellett magára varratta Katinka becenevét, az Iron Lady-t, valamint felesége eredményeit is: a bal alkarján a 2015-ös, a jobbon pedig a 2016-os világrekordja szerepel.

Amennyiben úgy alakul, hogy a házaspár külön utakon folytatja a jövőben, akkor Shane-nek igen nehéz lesz eltüntetnie magról a tetoválásokat. Választhatja a lézeres eltávolítást, ám ez hosszadalmas és nem biztos, hogy ettől teljesen kifakul, vagy pedig fedőtetoválást is alkalmazhat – írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.