Szabó Zsófi imádja az anyaság minden percét, kivéve a bezártságot

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
anyaság műsorvezető Szabó Zsófi gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi őszintén mesélt az anyaságról: azt is elárulta, hogy mi az a dolog, amit rosszul visel. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, december 4-én hozta világra első gyermekét Szabó Zsófi. A baba a Kis Mendel nevet viseli, és szerencsére egy makk egészséges kisfiú. A híres színésznő élete egyik legboldogabb időszakát éli, még az sem zavarja, hogy folyamatos kialvatlanságtól szenved:

"Mendel egyelőre hasfájós babának tűnik, ezért éjszaka is ébren van. Eleinte hajnali kettőkor ébredt, ez már kitolódott háromra. Másfél óránál többet nem tudtam még egyhuzamban aludni. Elképesztően fáradt vagyok, de aztán Mendel rám mosolyog, és minden más megszűnik. Mindig erre vágytam, úgy érzem, most vagyok a helyemen. - mesélte a híres édesanya, akinek mindössze egyetlen dolog jelent nehézséget, ez pedig a bezártság.

Szabó Zsófi imádja az anyaság minden pillanatát, de a bezártságot rosszul viseli Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

"Imádom az anyaság minden pillanatát, de kicsit nehezen viselem a bezártságot. Hat hét után most fordult elő először, hogy miután elintéztem a dolgomat, a férjemmel beülhettünk egy étterembe megebédelni." - vallotta be Zsófi a Blikknek, akinek már hiányzik a körforgás, a munka, ezért szeretne minél hamarabb visszatérni a képernyőkre is.

VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--Majoros Hajni: "Nehéz hetek jönnek"http://www.life.hu/sztarok/20180119-majoros-hajnalka-dundika-instagram-posztja-szerint-nehez-hetek-jonnek.htmlRajongói remélik, nincs semmi baj Hajnival. TV + Sztárok--Szexuális ajánlatokat kap Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-szexualis-ajanlatokat-kap-szucs-judith-enekesno.htmlNem győzik lájkolni a Facebookon a férfiak Szűcs Judith képeit, de vannak, akik ezen is túlmennek... TV + Sztárok--Sikerlistás lett Jakupcsek Gabriella második könyve http://www.life.hu/sztarok/20180118-jakupcsek-gabriella-masodik-konyve-sikerlistas-lett.htmlJakupcsek Gabriella életében egymást érik az örömteli pillanatok, így nem csoda, hogy a műsorvezető arcáról csak úgy sugárzik a boldogság. TV + Sztárok--Nagy bejelentést tett Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180118-nagy-bejelentest-tett-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a Facebookon jelentette be, hogy marad az együttmüködés az Univer Product Zrt-vel. TV + Sztárok--Lukács László elárulta, miért nem nősült meg eddighttp://www.life.hu/sztarok/20180118-lukacs-laszlo-elarulta-miert-nem-nosult-meg-eddig.htmlHamarosan 50 esztendős lesz a Tankcsapda frontembere, Lukács László, ám az énekes továbbra sem házasodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.