Így néz ki most a Barátok közt Hoffer Esztere, azaz Konta Barbara: fotó

Forrás: SportKlub -
Barátok közt Konta Barbara Hoffer Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konta Barbara a Barátok közt Hoffer Eszterjeként vált ismertté, és ugyan már nagyon rég kiszállt a sorozatból, a nevét mégis mindenki ismeri. 

Hoffer Eszter sorsának alakulásáért sokáig aggódtak a magyar családok, de a sikerek ellenére Konta Barbara úgy döntött, kiszáll a sorozatból. Több mint egy évtizeddel ezelőtt szakított szinte teljesen a színészkedéssel, azóta nem sokszor láthattuk az egykori színésznőt, és habár nagyon sok idő telt már el sorozatbeli szereplése óta, nevét mégis mindenki ismeri.

Konta Barbara egy időben sportműsort is vezetett Forrás: SportKlub

Most egy vetélkedő kedvéért visszatért, ráadásul sorozatbeli testvérével, a Hoffer Misit alakító Halász Gáborral együtt játszott a Pénzt vagy éveket című műsorban Barbi!

Így néz ki most a Barátok közt Hoffer Esztere Forrás: TV2

Megszületett Konta Barbara második gyermeke

Konta Barbarát reggel várták a Mokka stúdiójában, de a Barátok közt egykori sztárja nem jelent meg. Jó indoka volt, ugyanis megszületett a második gyermeke! Gratulálunk! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.