Így énekel Stohl András női ruhába bújva a Valami Amerika 3-ban

Fotó: Polyák Attila - Origo -
jelenet női ruha Stohl András Valami Amerika 3 vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett a Valami Amerika 3 újabb hivatalos előzetese, amely ezúttal is számtalan poént tartalmaz.

Míg a legutóbbi néhány perces előzetes Hujber Feri meztelen feneke miatt vált beszédtémává, ezúttal Stohl András okoz humoros pillanatokat a nézőknek. A trailerből kiderül, hogy a flmben lesz egy olyan jelenet, amikor női ruhában kell énekelnie a Magányos csónak című dalt.

A rajongóknak már nem kell sokat várniuk a teljes filmre sem, a Valami Amerika 3 február 15-től lesz látható a mozikban.

Gyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Továbbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozóthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-tovabbra-sem-tudni-kivel-folytatja-hosszu-katinka-lemondta-a-talalkozot.htmlMégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével. TV + Sztárok--Feneket villantott a szexi Instagram-sztár, Julianne (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180117-feneket-villantott-a-szexi-instagram-sztar-julianne.htmlEgy aprócska miniszoknyában mutatta meg fenekét a dögös amerikai modell, Julianne, akit több millióan követnek Instagramon. TV + SztárokOrigoIsmét anyaszült meztelenül pózol Emily Ratajkowsi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-ismet-anyaszult-meztelenul-pozol-emily-ratajkowsi.htmlEmily Ratajkowski ismét sokkol: egy teljesen pucér fotót osztott meg követőivel az Instagramon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.