Exbarátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta az esküvőjére Harry herceg

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe -
esküvő Meghan Markle Chelsy Davy Harry herceg meghívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett Harry herceg, aki a hírek szerint az esküvőjére egyik volt barátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta.

Bár a vendégek névsora nem publikus, és azt sem tudni egyelőre, ki vezeti majd oltár elé a menyasszonyt, néhány név már kiszivárgott azok közül, akik biztosan részt vesznek majd Meghan Markle és Harry herceg májusi esküvőjén. Úgy tűnik, a leendő férj meglepő módon meghívta egyik exbarátnőjét, Chelsy Davy-t is. A szőkeség és expasija állítólag a szakítás után is baráti kapcsolatot ápolt egymással, sőt amint megtudta Chelsy, hogy Harry megnősül, elsők között gratulált az ifjú jegyeseknek.

Bár a meghívás sokakat meglepett, a People magazin értesülése szerint Meghan Markle egyáltalán nem bánja, hogy Chelsy is ott lesz a nagy napon, hiszen már rég elfogadta, hogy ő és Harry jó barátok.

Harry herceg és egykori barátnője, Chelsy Davy Forrás: AFP/Chris Ratcliffe
Gyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Továbbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozóthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-tovabbra-sem-tudni-kivel-folytatja-hosszu-katinka-lemondta-a-talalkozot.htmlMégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével. TV + Sztárok--Feneket villantott a szexi Instagram-sztár, Julianne (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180117-feneket-villantott-a-szexi-instagram-sztar-julianne.htmlEgy aprócska miniszoknyában mutatta meg fenekét a dögös amerikai modell, Julianne, akit több millióan követnek Instagramon. TV + SztárokOrigoÚj frizurára váltott Erős Antónia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-uj-frizurara-valtott-eros-antonia-foto.htmlÚj frizurát villantott Erős Antónia, a tévénézők pedig imádják a híradós új külsejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.