Tatár Csillának összetörték a kocsiját: a tettes elhajtott

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Tatár Csilla autó összetörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csillát nagyon kellemetlen meglepetés fogadta reggel, amikor forgatni indult: valaki este összetörte az autóját!

Tatár Csilla gyanútlanul indult el lakásából forgatni reggel, de nagyon kellemetlen meglepetés fogadta, amikor az autójához ért. A műsorvezetőnek ugyanis este összetörték a kocsiját. A tettes természetesen nem hagyott maga után üzenetet, csak eliszkolt remélve, hogy nem derül fény a kilétére. Csilla érthetően felháborodott az eset miatt, Facebookon is megmutatta, milyen állapotban van az autója.

Tatár Csilla kocsiját összetörték Fotó: Hirling Bálint/Origo

Arról pedig biztosította az elkövetőt, hogy nem menekült meg az igazságszolgáltatás előtt. Megvan a rendszáma, úgyhogy hamarosan rendőrök fognak kopogtatni az ajtaján. Szerencsére akkora kár azért nem keletkezett az autóban, hogy ne lehetne vele közlekedni.

Fotókon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova tündéri ikergyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20180117-fotokon-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-cuki-ikergyermekei.htmlMegmutatta ikergyermekeit a közösségi oldalon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. A babák elképesztően aranyosak! TV + Sztárok--Felébred a kómából az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180117-felebred-a-komabol-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl-sorozataban.htmlAz RTL 2 Oltári csajok sorozatának egyik legizgalmasabb és egyben legledvesebb szála Piros és Kornél szerelmi története. A l'amour azonban nem zökkenőmentes... TV + SztárokOrigoGáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-gaspar-evelint-ket-ev-probaidore-iteltek-artatlannak-erzi-magat.htmlNem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt. TV + Sztárok--Polyák Lilla elárulta, hogyan érez, mikor párja, Gömöri András Máté nőkkel csókolózik a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-polyak-lilla-elarulta-hogyan-viszonyul-a-szinpadi-csokhoz.htmlA színészek párkapcsolatában konfliktust jelenthet, hogy a színpadon bizony csókolózni is kell, ha azt megkívánja a szerep. Polyák Lilla elárulta, mit érez akkor, amikor fiatal szerelme a színpadon csókolózik egy másik nővel. TV + SztárokOrigoFilmbéli szerelme valójában megcsalta Ambrus Attilát http://www.life.hu/sztarok/20180117-ambrus-attila-filmbeli-szerelme-a-valosagban-megcsalta.htmlŐszintén mesélt az - ahogy ő fogalmaz - "értelmiségi nőhöz" fűződő viszonyáról, aki nem csak a filmben létezett, hanem a valóságban is. TV + Sztárok--Többet mutat magából Erős Antónia: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180117-eros-antonia-egyre-tobbet-mutat-magabol.htmlErős Antónia kicsit lazított a szabályokon, így most mi is többet láthatunk a magyar hírességből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.