Fotókon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova tündéri ikergyermekei

ikrek Anna Kurnyikova Enrique Iglesias babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta ikergyermekeit a közösségi oldalon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. A babák elképesztően aranyosak!

Decemberben bombaként robbant a hír, miszerint megszülettek Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova ikrei, pedig korábban arról sem lehetett tudni, hogy gyermeket várnak. A kicsik Miaimiban látták meg a napvilágot és a Nicholas valamint a Lucy nevet kapták. Most kiderült, a hír tényleg igaz, a büszke szülők az Instagramon mutatták be gyermekeiket. Persze ezúttal sem közös fotót posztoltak, hanem mindketten egy-egy babáról tett fel képet. A kicsik hihetetlenül aranyosak, a két sztár csak annyit írt a bejegyzéshez, hogy „My sunshine", azaz az én napsugaram.

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova egyébként 16 éve alkot egy párt. Amikor összejöttek, szinte senki nem gondolta, hogy kapcsolatuk ennyire komoly lesz, de úgy tűnik, nagyon boldogok együtt, ha még a családalapításba is belevágtak.

My Sunshine

Anna Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

My Sunshine

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-gaspar-evelint-ket-ev-probaidore-iteltek-artatlannak-erzi-magat.htmlNem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt. TV + Sztárok--Combot villantott Béres Alexandra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-combot-villantott-beres-alexandra-foto.htmlRégen láthattuk ennyire dögösnek Béres Alexandrát, a fitneszkirálynő friss fotóján combját is megvillantotta. TV + Sztárok--Így reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-reagalt-sharon-stone-arra-a-kerdesre-zaklattak-e-szexualisan-video.htmlElképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta. TV + Sztárok--Gazdag Tibor felesége helyett egy idegen nő szülésére ment behttp://www.life.hu/sztarok/20180116-gazdag-tibor-felesege-helyett-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-joban-rosszban.htmlElképesztő történetet osztott meg a nézőkkel a Jóban Rosszban című sorozat sztárja, Gazdag Tibor: felesége szülése helyett egy másik nő szülőszobájába tévedt be... TV + SztárokOrigoSzerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoHorváth Tamás a Maldív-szigetekről jelentkezett be - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-horvath-tamas-a-maldiv-szigetekrol-jelentkezett-be-foto.htmlA Maldív-szigeteken pihen gyönyörű feleségével a Sztárban sztár győztese, Horváth Tamás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.