Megható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Vera

halál fotó emlék Tóth Vera Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el.

Lassan egy hónapja annak, hogy Fábián Juli halálhíre megrázta az országot. A különleges hangú énekesnőt mindössze 37 évesen győzte le a rák. Továbbra sem enyhül a rokonok, ismerősök bánata, Tóth Vera ezúttal egy megrendítő Instagram-bejegyzésben, egy közös fotóval emlékezett meg barátnőjéről.

Olyan természetes volt bemenni egy rádióba és közös interjút adni vele, vagy csak úgy elmenni utána megenni egy jó indiait... vele... Ilyenkor jövök rá, milyen fontos mindenki, aki szeret és körülöttem van...Uh.. Marhára, bitangul, rohadtul hiányzol Juláj (én így hívtam)..." – írta a képhez könnyet csalva ezzel követői szemébe.

Virágcsokorral kereste fel Pintér Tibor Tóth Andit - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-viragcsokorra-kereste-fel-pinter-tibor-toth-andit-video.htmlVirágcsokorral a kezében állított be Pintér Tibor Tóth Andihoz: kiderült, azért érkezett, hogy meghívja új darabja bemutatójára, amiben később akár szerepelhet is az énekesnő – persze, csak ha akar. TV + Sztárok--A 30 évvel fiatalabb Nick Jonasba szeretett bele Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-30-evvel-fiatalabb-enekest-szeret-demi-moore-nick-jonas.htmlÚgy tűnik, ismét egy jóval fiatalabb pasival randizik Demi Moore, az 55 éves színésznő a hírek szerint Nick Jonasszal jött össze. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a Facebookon reagált Shane Tusup beszédérehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-demcsak-zsuzsa-reagalt-shane-tusup-beszedere.htmlDemcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Kamerák előtt estek egymásnak Hajdú Péter vendégeihttp://www.life.hu/sztarok/20180112-kamerak-elott-estek-egymasnak-hajdu-peter-vendegei-novenyi-norbert.htmlEgymásnak esett a stúdióban Hajdú Péter két vendége: Növényi Norbert és Makai Renátó pankrátor, akik hamarosan a ringben is összemérik tudásukat. TV + SztárokThinkstockKibékülnek? Hosszú Katinka végre nyilatkozott házassági válságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-hosszu-katinka-vegre-nyilatkozott-hazassagi-valsagarol.htmlBár kissé szűkszavúan, végre nyilatkozott Hosszú Katinka házassági válságáról. Mondatait sokan úgy értelmezik, lehetséges, hogy kibékülnek Shane Tusuppal. TV + Sztárok--Mata Ricsi továbbra sem beszél szüleivel, élő tévéműsorban üzent hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-mata-ricsi-tovabbra-sem-beszel-szuleivel-elo-tevemusorban-uzent-haza.htmlMata Ricsi végre megszólalt, elárulta, miért költözött el otthonról és üzent a szüleinek is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.