Kibékülnek? Hosszú Katinka végre nyilatkozott házassági válságáról

gála házasság Hosszú Katinka Shane Tusup Év sportolója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár kissé szűkszavúan, végre nyilatkozott Hosszú Katinka házassági válságáról. Mondatait sokan úgy értelmezik, lehetséges, hogy kibékülnek Shane Tusuppal.

Mint arról korábban már beszámoltunk, megható beszédet mondott az Év Sportolója Gálán Shane Tusup, miután átvette az év edzője díjat. A szakember magyarul köszönte meg az elismerést és kért bocsánatot viselkedéséért. Monológjában persze kitért feleségére, Hosszú Katinkára is, aki el is sírta magát a dicsérő szavak hallatán.

Az M4 riporterének sikerült az úszónőt mikrofonvégre kapnia, aki végre beszélt házassági válságáról is.

Magam sem tudtam, mire készül Shane, meglepődtem nagyon. Elfáradtunk, most kicsit pihenünk. Aztán majd közösen kitaláljuk, hogy hogyan tovább." – nyilatkozta szűkszavúan Katinka.

Hosszú Katinka átvette az év női sportolója díjat Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Mata Ricsi továbbra sem beszél szüleivel, élő tévéműsorban üzent hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-mata-ricsi-tovabbra-sem-beszel-szuleivel-elo-tevemusorban-uzent-haza.htmlMata Ricsi végre megszólalt, elárulta, miért költözött el otthonról és üzent a szüleinek is. TV + SztárokOrigoDurván beszólt féltestvére Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-durvan-beszolt-feltestvere-meghan-markle-nek-samantha-grant.htmlAlaposan beolvasott féltestvére, Samatha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. TV + Sztárok--Nem tudták megmenteni az életét: 29 éves korában elhunyt Jessica Falkholthttp://www.life.hu/sztarok/20180111-29-eves-koraban-elhunyt-jessica-falkholt-szineszno.html29 éves korában elhunyt Jessica Falkholt, az Otthonunk című sorozat sztárja. A színésznő karácsony másnapján szenvedett autóbalesetet, azóta kómában volt. TV + Sztárok--Titokban összeházasodott párjával Ricky Martinhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-titokban-osszehazasodott-parjaval-ricky-martin-jwan-josef.htmlImmár hivatalos: Ricky Martin összeházasodott szerelmével, Jwan Joseffel. A pár több mint másfél éve jött össze és tavaly novemberben jegyezte el egymást. TV + Sztárok--Vajna Timi belefáradt: a Facebook oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20180111-vajna-timi-belefaradt-a-facebook-oldalan-fakadt-ki.htmlIsmét a Maldív-szigetekről posztolt Vajna Timi, ám fotójához most egy meglepő szöveget írt. Állítja, az utóbbi időben nem volt rá oka, hogy túl sokat mosolyogjon. TV + Sztárok--Nem titkolják érzéseiket: közös fotókon a TV2 friss szerelmespárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-nem-titkoljak-erzeseiket-kozos-fotokon-a-tv2-friss-szerelmesparja.htmlSzerelmes fotókkal árasztja el az Instagramot a két fiatal magyar színész, Kovács Tamás és Rujder Vivien, akik a Korhatáros szerelem forgatásán habarodtak egymásba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.