Durván beszólt féltestvére Meghan Markle-nek

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő házasság Meghan Markle Harry herceg féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan beolvasott féltestvére, Samatha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott.

Ha 75 ezret tudsz egy ruhára költeni, 75 ezret költhetnél a saját apádra is" – ezzel a durva mondattal olvasott be féltestvére, Samantha Grant Meghan Markle-nek, legalábbis egy interjún keresztül. A nővér az In Touch magazinnak elmondta, szerinte Meghan az oktatását, a szórakoztatóiparbeli kapcsolatait és sok mást is az apjuknak köszönhet.

Az 52 esztendős Samatha egyébként korábban már szerepelt az újságok címlapjain, néhány hete ugyanis elárulta, hogy Meghan Markle-t az apja szeretné az oltár elé vezeti. Az azonban egyelőre nem tisztázott, hogy a palota egyáltalán meghívta-e az eseményre Thomas Markle-t. Márpedig a nővére szerint semmi nem akadályozhatja meg apját abban, hogy részt vegyen a ceremónián, amelyre május közepén kerül majd sor.

Meghan Markle-t nem kíméli testvére Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.