Gyönyörű nő lett Gina Maria Schumacher, Michael Schumacher lánya: fotó

Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Famous -
Gina Maria Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gina Maria Schumacher egyre többször jelenik meg a nyilvánosság előtt, saját jogon: lovas versenyeken vesz részt, ráadásul kiváló eredménnyel. Maria Schumacher nemcsak ügyes, de gyönyörű is.

Gina Maria Schumacherből kész nő lett, és egyre többször jelenik meg a nyilvánosság előtt. Michael Schumacher lánya azért szerepel ennyit mostanában, mert nagyon sok lovas versenyen vesz részt, és egyre szebb eredményeket ér el.

Gyönyörű nő lett Gina Maria Schumacher Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Famous

A fiatal nő számos díjjal büszkélkedhet, ami miatt egyre nagyobb figyelem irányul rá, de meg is érdemli, hogy eredményeivel törődjenek, ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy milyen szép nő lett belőle!

Michael Schumacher családja ünnepelhet: Gina Schumacher jól szerepelt a lovagló versenyen


Michael Schumacher családjának nem könnyű, de muszáj, hogy a nehézségek ellenére éljék az életüket, és észrevegyék az apróbb örömöket. A hétvégén egy ilyenben volt részük, Schumi lánya ugyanis remekül szerepelt a lovagló versenyen. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.