Nem bocsátana meg unokájának Pécsi Ildikó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, legutóbbi bírósági tárgyalásukon nem vett részt Pécsi Ildikó unokája. A színésznő állítja, egyáltalán nem bánja, hogy nem kellett találkoznia Csabával. 

Pécsi Ildikó a Borsnak ugyanis elárulta: úgysem békülne sem unokájával, sem volt menyével. Arról beszélt, a per kezdete óta negyven kilót fogyott és önvédelemből kénytelen túllépni a dolgon.

"Rég láttam őt, pedig nagyon szerettem. Mondhatnék nagy szavakat, de nem mondok. Ha meglátnám, nem lábadna könnybe a szemem, mert akkor lehetne hívni a mentőt. Meg akarom érni a per végét (...) Amikor rájöttem arra, hogy én ebbe belehalhatok, egy darabig rettenetes állapotban voltam, de ennek vége. Ha ők megtagadtak, én sem bocsátok meg" - szögezte le a színésznő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Autóbalesetet szenvedett Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-autobalesetet-szenvedett-fesus-nelly-szineszno.html--Puskás Peti az X-Faktor fináléját értékelte: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-puskas-peti-az-x-faktor-finalejat-ertekelte.htmlPuskás Peti az X-Faktor fináléjára mentorált nélkül maradt, de elmondta, nagyon kíváncsi volt a döntőre. Várta, hogy milyen lesz az este, ki, mit fog produkálni és nem csalódott. A Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására majd a stábbuliból indul, hiszen műsorvezetőként kell majd helytállnia Afrikában.TV + Sztárok--66 éves lett Cicciolina: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-66-eves-lett-cicciolina.htmlSzinte hihetetlen, hogy a Staller Ilona Anna néven anyakönyvezett színésznőként és pornószínésznőként ismert Cicciolina ma töltötte be a 66. születésnapját. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna Afrikából köszönt be az X-Faktorbahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-kiss-ramona-afrikabol-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinerol-koszont-be-az-x-faktorba.htmlPuskás Peti elárulta az X-Faktor élő adásában, hogy megígérte Raminak, mindenképp beszámol majd neki arról, hogy minden rendben megy-e a fináléban. Ramóna pedig elmondta, mi a helyzet Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén. TV + Sztárok--Megszerezte jogosítványát Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20171126-megszerezte-jogositvanyat-weisz-fanni-meg-is-mutatta.htmlA szőke szépség rendkívül boldog. TV + Sztárok--Ezek voltak a legdurvább és leggyakoribb nézői X-Faktor-kritikákhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-ezek-voltak-a-legdurvabb-nezoi-x-faktor-kritikak.htmlMiért ők a mentorok? Miért ők a versenyzők? Miért nem csak magyarok jelentkezhettek? Miért ő vezeti a műsort? Ez a néhány kérdés egészen biztosan felmerült a nézők egy részében az X-Faktor adásai alatt. Most ezekből szedtünk össze néhányat a Finálé napjáról. Ezeket mind ti írtátok, kommentjeiteket változtatás nélkül közöljük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.