Harvey Weinstein kémkedett az áldozatai és az újságírók után

Forrás: Getty Images/Alexander Koerner -
magánnyomozó metoo Harvey Weinstein kémkedés áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein komolyan foglalkozott azzal, hogy elhallgattassa áldozatait: kémek hadseregét bérelte fel, hogy kényes információkat szerezzen az általa megalázott nőkről.

Harvey Weinstein a Black Cube nevű céget bérelte fel, hogy információt szerezzenek az áldozatairól és az újságírókról, így próbálta megakadályozni a molesztálási botrányának kirobbanását. A vállalat tagjai volt Moszad-ügynökökből álltak, vagyis egykor az izraeli titkosszolgálatnak dolgoztak. Ezen kívül megállapodást kötött a Kroll nevű céggel is, amely az egyik legnagyobb hírszerző vállalat.

A producer 600 ezer dollárt, vagyis körülbelül 155 millió forintot fizetett az információkért, amik megállítják az újságírókat

vagy éppen az áldozatokat a molesztálási botrány kirobbantásában.

Harvey Weinstein mindent megtett azért, hogy ne derüljön ki az ügye Forrás: Getty Images/Alexander Koerner

Megpróbálták felderíteni az ezzel az üggyel foglalkozó újságírók forrásait, és még saját újságírókat is felfogadtak, hogy megtudják, kik nyilatkoznak Harvey Weinstein ellen.

Az ügynökök a molesztálási botrány nyomába eredő újságírók magánéletében is kutakodtak,

az összes volt feleség vagy barátnő terítékre került.

Harvey Weinstein megszállottan igyekezett elhallgattatni az ellene vallókat, vagy aláásni a hitelességüket,

minden rendelkezésére álló eszközt csatába állított, hogy mocskos ügyei ne kerüljenek napvilágra. Több magánnyomozó irodával is szerződésben állt, de minden ügyet az ügyvédjén keresztül intézett - írja a Daily Mail. Hiába igyekezett azonban minden erejével, hogy megfélemlítse az áldoazatait, tettei így is kiderültek!

Megszólalt az újabb zaklatási botrány áldozata: megnevezte a rendezőthttp://www.life.hu/sztarok/20171107-megszolalt-az-ujabb-zaklatasi-botrany-aldozata-megnevezte-a-rendezot.html--Szexuális zaklatással vádolják a BBC műsorvezetőjét http://www.life.hu/sztarok/20171105-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-no-a-bbc-musorvezetojet.htmlAz állítások szerint Chris Evans azért zaklatta a meg nem nevezett nőt, mert az illető nem akart ágyba bújni vele. TV + Sztárok--Richard Dreyfuss fiát is zaklatta Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-richard-dreyfuss-fiat-is-zaklatta-kevin-spacey.htmlRichard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban. TV + SztárokOrigoTestvére szerint Kevin Spacey egy igazi szörnyeteghttp://www.life.hu/sztarok/20171105-randy-fowler-interju-kevin-spacey-egy-szornyeteg.htmlKevin Sapcey testvére elárulta, hogyan használta fel a színész a népszerűségét és sikereit ahhoz, hogy elrejtse valódi énjét. TV + SztárokOrigoCsúnyán lebukott Paul Hollywood műsorvezető: szeretőjével fotózták lehttp://www.life.hu/sztarok/20171105-csunyan-lebukott-paul-hollywood-musorvezeto-szeretojevel-fotoztak-le.htmlA Sütimester című cukrászvetélkedő műsorvezetőjét, Paul Hollywoodot félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre.TV + Sztárok--Csúnyán megalázták Gáspár Győzőt és Evelint: Bea bosszút forralhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-csunyan-megalaztak-gaspar-gyozot-es-evelint-bea-bosszut-forral.htmlBea asszony teljesen kiakadt, meg fogja bosszulni a családját ért sérelmeket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.